Πολιτική

Επική γκάφα Μάρδα: Απάντησε μέσω facebook σε υποτιθέμενο Σύρο ...επενδυτή

Απίστευτο τρολάρισμα υπέστη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. «Σύρος πρόσφυγας» του έστειλε αίτημα για επενδύσεις στο προφίλ του στο facebook και ο κ. Μάρδας το πέρασε για αληθινό.

Η φράση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα για τους Σύριους πρόσφυγες, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι και...επενδυτές, έχει μείνει σχεδόν μυθική.

Αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα έπεφτε θύμα τρολαρίσματος. Ένας φίλος του στο facebook, ο συγγραφέας Κυριάκος Αθανασιάδης, αποφάσισε να τρολάρει τον αναπληρωτή υπουργό, γράφοντάς του σε σχόλιο σε post στο facebook ως... Σύριος επενδυτής, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τα χρήματά του στην Ελλάδα.

Το μήνυμα του… επενδυτή ήταν:

«Hello, I am Mr. Mohsen Abdullah from Syria. I am looking for a possible tie up with a business or individual in your country so that I can do some investments and to enable me qualify for an investor visa to your country. Please email me back so that we can discuss further. Best Regards, Mr. Mohsen Abdullah

(μτφ. Γεια σας, είμαι ο κ Μοχσέν Abdullah από τη Συρία. Ψάχνω για μια πιθανή συνεργασία με μια επιχείρηση ή άτομο στη χώρα σας, ώστε να μπορώ να κάνω κάποιες επενδύσεις και να μου επιτραπεί επενδυτική βίζα στη χώρα σας. Παρακαλώ στείλτε μου πίσω για να μπορέσουμε να συζητήσουμε περαιτέρω. Με τις καλύτερες ευχές, κ Μοχσέν Abdullah)».

Το εκπληκτικο είναι ότι ο ...επενδυτής γράφει στα αγγλικά, ενώ ο αρμόδιος υπουργός απαντάει στα ελληνικά!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...