Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: "Τελειωμένη" η Χ.Κλίντον: Φωτογραφίες-σοκ δείχνουν γιατρό να της μετρά τους σφυγμούς και να της κάνει νευρολογικό τεστ λίγο πριν καταρρεύσει!

Του Βασίλη Καπούλα

Αποσύρεται από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο η Χ.Κλίντον; Μάλλον ναι καθώς νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν μυστική νοσοκόμα που βρίσκεται στο επιτελείο της Χ.Κλίντον να της κάνει νευρολογικό τεστ και να της μετρά τον σφυγμό λίγο πριν καταρρεύσει! Καμία σχέση με πνευμονία...

Χρήστης του Twitter πόσταρε φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον με το δεξί της χέρι στην καρδιά και το αριστερό στα χέρια αυτής της γυναίκας.

«Μυστική νοσοκόμα τσεκάρει τον σφυγμό της Χίλαρι; Ετσι φαίνεται» έγραψε ο χρήστης:

Μια δεύτερη φωτογραφία, που επίσης αναρτήθηκε στο Twitter, δείχνει την κυρία Κλίντον να μιλά στη γυναίκα με τα μπλε, ενώ της κρατάει τα δάχτυλα.

«Η Χίλαρι σφίγγει τα δάχτυλα της νοσοκόμας της», έγραψε ο χρήστης που ανέβασε το post. «Ξεκάθαρα, είναι αποπροσανατολισμένη. Τελικό στάδιο της νόσου του Πάρκινσον;», αναρωτιέται.

Κάποιος άλλος έγραψε: «Η βοηθός της τής λέει "σφίξε μου τα δάχτυλα". Ενα νευρολογικό τεστ. Οχι πενυμονία!».

Η γυναίκα που φαίνεται στις φωτογραφίες αναγνωρίστηκε από κάποιους ως η Λίζα Μπάρντακ, η προσωπική γιατρός της Χίλαρι Κλίντον.

Η Χίλαρι Κλίντον κατέρρευσε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της, που την οδήγησε στο διαμέρισμα της κόρης της, Τσέλσι Κλίντον, στη Νέα Υόρκη.

Αρχικά, το στρατόπεδο της υποψήφιας Προέδρου υποστήριξε ότι το περιστατικό συνέβη λόγω της υπερβολικής ζέστης, ωστόσο αργότερα η γιατρός της, Λίζα Μπάρντακ, είπε πως η Κλίντον είχε ήδη διαγνωσθεί με πνευμονία από την προηγούμενη Παρασκευή, δύο μέρες πριν από την κατάρρευση.

Παρ' όλα αυτά, οι φωτογραφίες της Κλίντον ενώ φεύγει από την εκδήλωση, κατευθυνόμενη προς το αυτοκίνητό της, τη δείχνουν να δέχεται τη φροντίδα μιας γυναίκας που φορά ένα σκουρόχρωμο μπλε φόρεμα.

Oι φήμες ότι η Χίλαρι Κλίντον πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον ή από εγκεφαλική/ νευρολογική πάθηση δεν είναι τωρινές, ωστόσο ποτέ δεν ελήφθησαν σοβαρά όπως τώρα.

 

clintonnurse2

clintonnurse1

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές