Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις εξαφανίζουν τζιχαντιστές στη Χομς και υψώνουν τη σημαία με το έμβλημα τους - Φωτογραφία-ντοκουμέντο (βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα

Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις μετά από σκληρή μάχη εξαφάνισαν περίπου 40 τζιχαντιστές όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στην ΝΑ Χομς και ύψωσαν τη σημαία με το έμβλημα τους σε μια αποκλειστική φωτογραφία ντοκουμέντο.

Όπως είχαμε πει στα άρθρα μας EKTAKTO: Η Ρωσία τελειώνει την υπόθεση Χαλέπι: Στέλνει τρεις Ταξιαρχίες – Οι πρώτες εικόνες (βίντεο) και Spetsnaz διείσδυσαν πίσω από τις γραμμές του εχθρού και τους ανατίναξαν ζωντανούς! – Ρωσικά μαχητικά ισοπέδωσαν ότι απέμεινε στο Χαλέπι- Συγκλονιστικά βίντεο (εικόνες)  η Ρωσία εδώ και καιρό έχει μεταφέρει ειδικές δυνάμεις ώστε να τελειώσει η υπόθεση με τους τζιχαντιστές στη Συρία.

Για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η Ρωσία έστειλε δυνάμεις της στο Χαλέπι ενώ και σε άλλες περιοχές εστάλησαν ρωσικές δυνάμεις καθώς η αδυναμία του συριακού Στρατού ήταν μεγάλη.

Μάλιστα όπως είχαμε πει, ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία  («PMC») θα στείλει μέχρι τρεις ταξιαρχίες στη Συρία.

«Θα δημιουργηθούν δύο ομάδες μάχης σε επίπεδο Ταξιαρχιών ενώ θα υπάρχει και μια ακόμη με πιο ελαφρύ οπλισμό. Θα τους παρέχουμε εκπαίδευση και εξοπλισμό. Θα επιχειρήσουν με μεγαλύτερη ικανότητα από τις συριακές ένοπλες δυνάμεις και θα διευκολύνουν τον συντονισμό με την ρωσική αεροπορική ομάδα και το πυροβολικό» ανέφερε ανώτατος Ρώσος αξιωματούχος.

«Σαφώς έχουν μελετηθεί οι αμερικανικές κινήσεις με την προετοιμασία των κουρδικών ομάδων» πρόσθεσε.

Tα "χειρουργικά" κτυπήματα από τις ρωσικές δυνάμεις έχουν εντατικοποιηθεί. Τα ξημερώματα  "αποκεφάλισαν" την al-Nusra σκοτώνοντας τον εμίρη της τον, Abu Omar Saraqib μαζί με κορυφαίους άλλους διοικητές της οργάνωσης.

Παρακάτω τα πειστήρια.

Προσοχή οι εικόνες  και τα βίντεο είναι σκληρά καθώς Χαλέπι-Χάμα-Χομς έχουν γεμίσει με πτώματα τζιχαντιστών.

Kαι στο Χαλέπι έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις όπως σας είχαμε άλλωστε ενημερώσει

 

Abu Umar Homsi, Head of Military Operations in JFShttps://www.youtube.com/embed/sUJgzjH_tqQ

https://www.youtube.com/embed/FMtoQNR3M4A
https://twitter.com/Hamosh84/status/771857282200199168

https://twitter.com/IvanSidorenko1/status/773701271228387328

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ