Κοινωνία

Εισβολή κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League! Πετούσαν καρέκλες και κάμερες - Τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ

Σκηνές απείρου κάλους είχαμε στην κλήρωση της Football league, η οποία αμαυρώθηκε από ντου κουκουλοφόρων και τον τραυματισμό ενός φωτορεπόρτερ.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας που έγινε στο Αττικό Δάσος, τριάντα άτομα τα οποία φορούσαν κράνη κατάφεραν να μπουν στον χώρο μετά από συμπλοκές με τα άτομα ασφαλείας, προκάλεσαν ζημιές, πετώντας μολότοφ και ό, τι αντικείμενα βρήκαν μπροστά τους (από καρέκλες και τραπέζια μέχρι και τις κάμερες με τις οποίες καλύφθηκε η εκδήλωση).

Κατά την εισβολή τους οι κουκουλοφόροι φώναξαν προς τους παρευρισκομένους “Άντε γ@@@είτε μ@@@α που θέλετε και κληρώσεις”, ενώ αποδέκτης σφοδρής λεκτικής επίθεσης έγινε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, που βραβεύτηκε για την... προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσοι βρίσκονταν στην κλήρωση τούς φώναζαν να σταματήσουν, λέγοντας: "Υπάρχουν παιδιά εδώ...".

Από τα επεισόδια αυτά, τραυματίστηκε ένας φωτορεπόρτερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Στέλιο Βολιτάκη, ο οποίος κάλυπτε την κλήρωση. Επι τόπου του έγιναν ράμματα κάτω από το φρύδι και στη συνέχεια τον πήγαν στο ΚΑΤ.

Το όλο σκηνικό τελείωσε πολύ γρήγορα (κράτησε περίπου τρία λεπτά), με τους αγνώστους που εισέβαλαν στον χώρο, να αποχωρούν χωρίς να τους προλαβαίνει η αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ