Κοινωνία

Είδε ένα πανικόβλητο ζώο να έχει κολλήσει στον βάλτο - Μόλις δείτε πως αντέδρασε, θα μείνετε άφωνοι! (βίντεο)


Η δουλειά ενός φωτογράφου άγριων ζώων είναι να αιχμαλωτίζει την εικόνα ενός ζώου, όχι στην κυριολεξία να τα πιάνει! Αλλά ένας φωτογράφος έκανε ακριβώς αυτό. Ο λόγος, ωστόσο, είναι απίστευτα ευγενικός.
Ο Krzysztof Chomicz ήταν έξω και αναζητούσε το επόμενο ζώο που θα φωτογράφιζε κοντά σε έναν βάλτο στο Swinoujscie, μια πόλη στον βορειοδυτική Πολωνία, όταν εντόπισε ένα μεγάλο πουλί κολλημένο στην λάσπη. Ήξερε ότι αν δεν αντιδρούσε άμεσα, τότε το πουλί θα πνιγόταν στην λάσπη. Έτσι ανέλαβε δράση, βούτηξε στη λάσπη και το έσωσε. Η κάμερα στο drone του Chomicz κατέγραψε την διάσωση.

Στο βίντεο ο Chomicz παλεύει μες στην λάσπη με ένα σκοινί δεμένο στη μέση του, προσπαθώντας να πιάσει το πουλί, ενώ ο φίλος του τραβάει στο σκοινί για να βγάλει έξω τον Chomicz και το πουλί.

Ευτυχώς, ο Chomicz και το πουλί τα κατάφεραν να βγουν από τον βάλτο και ο Chomicz πήγε το πουλί σε ένα καταφύγιο ζώων για να αναρρώσει. Το προσωπικό το καθάρισε και είπε ότι είναι αετός με λευκή ουρά, μόλις 6 μηνών.

Το καταφύγιο τον ονόμασε Ίκαρο, από τον γνωστό ήρωα της μυθολογίας. Αν και οι αετοί δεν πετάνε πολύ κοντά στον ήλιο, η λάσπη αποδείχτηκε το ίδιο προβληματική. Χάρη στην γρήγορη αντίδραση του Chomicz τα πράγματα είχαν καλύτερη κατάληξη για τον αετό Ίκαρο, παρά για τον αρχαίο ήρωα!

Δείτε την εκπληκτική διάσωση:

masternews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ