Κόσμος

«Βράζουν» οι ΗΠΑ από τις καθημερινές εκτελέσεις άοπλων πολιτών (εικόνες)

Καζάνι που βράζει οι ΗΠΑ. Επεισόδια και τραυματίες μετά τις καθημερινές δολοφονίες αφροαμερικανών από αστυνομικούς.
Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στις ΗΠΑ αφού αντί να μειώνονται, αυξάνονται τα περιστατικά εκτέλεσης πολιτών από αστυνομικούς.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η εκτέλεση ενός 43χρονου άνδρα τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε αστυνομικός με πολιτικά την ώρα που περίμενε τον γιο του να επιστρέψει από το σχολείο!

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο έδειχνε την εκτέλεση ενός 40χρονου πάστορα στην Τούλσα χωρίς κανέναν λόγο και αιτία από αστυνομικούς. Η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη στην Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας. Τουλάχιστον 12 αστυνομικοί τραυματίσθηκαν στα επεισόδια που έγιναν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δολοφονία του 43χρονου αφροαμερικανού Κιθ Λάμοντ Σκοτ.

Οι αστυνομικοί που ευθύνονται για την δολοφονία αναζητούσαν έναν ύποπτο για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Για κακή του τύχη ο 43χρονος έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή μέσα στο αυτοκίνητό του. Όταν βγήκε είδαν ότι ήταν οπλισμένος και τον θεώρησαν απειλή και τον σκότωσαν! Υπάρχει και άλλη εκδοχή όμως που αναφέρει ότι ο 43χρονος δεν οπλοφορούσε αλλά κρατούσε ένα βιβλίο!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...