Κοινωνία

Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης μελών του Ρουβίκωνα στα διόδια Κιάτου


Το απόγευμα της 29ης Αυγούστου μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα διόδια του Κιάτου. Λίγο πριν τις 16.00, δύο οχήματα, που είχαν καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας, έφτασαν στα διόδια του Κιάτου, στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών.

Από αυτά βγήκαν δέκα άτομα που είχαν κρύψει τα πρόσωπά τους με κράνη και κουκούλες και κινήθηκαν προς τα κουβούκλια, όπου εργάζονταν υπάλληλοι.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο φαίνονται τα μέλη του Ρουβίκωνα να κρατούν σφυριά και να χτυπούν με μανία τα κουβούκλια. Άλλοι πετάνε φέιγ βολάν και το βίντεο κόβεται την ώρα που προσπαθούν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματα και προσπάθησαν να διαφύγουν όμως συνελήφθησαν σε παράδρομο της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών.Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/embed/Vdvz4Pl5bJg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...