Πνευματικά ωφέλιμα

ΑΠΟ εδώ και πέρα θα «βρέχει» εξελίξεις, πάρτε ΟΜΠΡΕΛΕΣ αλά Γιούνκερ...

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Εδώ το ΦΩΣ, εδώ και η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο Ελληνικός ήλιος προκαλεί ¨εγκαύματα ¨στους Ευρωπαίους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν σκεπάζεται με ομπρέλα.

Η ιστορία δεν γράφετε σε τιμοκαταλόγους αλλά στους σκουπιδοτενεκέδες των ελληνικών μεγαλουπόλεων που δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν γιατί αδειάζουν αμέσως από τους ενδεείς συνανθρώπους μας.

«Την συνέντευξη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην FAZ με φόντο ελληνική ψαροταβέρνα την έχετε δει πιθανότατα. Τώρα προκύπτουν όμως και άγνωστες λεπτομέρειες.

Αυτό που έκανε εντύπωση σε πολλούς, πέρα από την παραλιακή ταβέρνα και το απέραντο γαλάζιο για background, ήταν ο άνδρας που κρατούσε την ομπρέλα πάνω από τον επικεφαλής της Κομισιόν, για τα φώτα.

Στη συνέντευξή του ο Λουξεμβούργιος πολιτικός μιλά για την Ελλάδα, τονίζοντας πως πάντα ήταν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη.

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βλέπουμε ακόμα τιμοκαταλόγους σε ευρώ είναι μια όψιμη ικανοποίηση για κάποιον σαν εμένα που ήθελε τα πράγματα να είναι έτσι όπως είναι τώρα», σχολίασε χαρακτηριστικά. http://www.iefimerida.gr/

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...

«Ευρωπαίος αξιωματούχος στην Handelsblatt: Δεν θα πάρει τα 2,8 δισ. τον Σεπτέμβριο η Ελλάδα.

Άλλο ένα χαμένο φθινόπωρο για την Αθήνα λένε οι Βρυξέλλες με τον «κόφτη» να καραδοκεί.

Η Ευρωζώνη δεν θα δώσει το ok στη συνάντηση του Eurogroup της Μπρατισλάβας για την απελευθέρωση της αναμενόμενης δόσης των 2,8 δισ. ευρώ του προγράμματος στήριξης της Ελλάδας, αναφέρει η Κυριακάτικη Handelsblatt Global.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται η γερμανική οικονομική εφημερίδα, η Ελλάδα δεν θα πάρει την δόση μέσα στον Σεπτέμβριο και ο λόγος είναι πως η Αθήνα έχει υλοποιήσει μόλις δύο από τα 15 προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης. Επίσης στην ελληνική κυβέρνηση χρεώνονται αργοί ρυθμοί στις αποκρατικοποιήσεις.

Η Handelsblatt Global αναφέρει ότι το Eurogroup έχει ήδη εκταμιεύσει 7,5 δισ. από τα συνολικά 10,3 της δόσεις προς την Αθήνα, ενώ αναμένονταν μέσα στον Σεπτέμβριο τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, στο Eurogroup της Μπρατισλάβας θα συζητηθεί μόνο η πορεία εκτέλεσης των προαπαιτούμενων.

Η συγκεκριμένη διαρροή ήρθε λίγο μετά την δήλωση του επικεφαλής του ESM ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να εξασφαλίσει βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους αν παραμείνει προσηλωμένη στο πρόγραμμα.»

Πηγή:newmoney.gr

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grhttp://www.trolis.gr/

Τι συμβαίνει στους ¨τιμοκαταλόγους¨ της Ελληνικής οικονομίας και στους καταλόγους των προθέσεων των τοκογλύφων ;

«Εκλογές ούτε σκέψη. Ανάπτυξη ούτε για δείγμα. Πλεονάσματα ακλόνητα στα 3,5% με φόρους και φέσια στην αγορά. Και οι 153 γαντζωμένοι στην εξουσία να μάχονται τον "δαίμονα εχθρό". Την ελεύθερη ενημέρωση. Αλλά τα "έτοιμα" του κοσμάκη τελειώνουν. Ο κορβανάς θα μαζέψει 25-30% λιγότερα από όλους τους φορολογικούς στόχους.

Τα πράγματα (για τις ημέρες που ζούμε και τις ημέρες που έρχονται να μας θυμίσουν εποχές που ψάχναμε -εφημερίδες και αναγνώστες- τις πραγματικές ειδήσεις σε "deutsche welle" και "BBC") μιλάνε από μόνα τους και λένε όλη την αλήθεια.» Του Γιώργου Κράλογλου http://www.capital.gr/

«Τι κρύβεται πίσω από τις συνεχείς οικονομικές ήττες της κυβέρνησης; - Γιατί μας αδειάζουν ΕΚΤ, ΔΝΤ, Fitch, ξένοι;

Το 2016 χάθηκε ως χρονιά, παρ΄ ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εκτιμούσε ότι το 2016 θα ήταν χρονιά ορόσημο καθώς προέβλεπαν ότι θα γυρνούσε η οικονομία.

Η οικονομία δεν γύρισε παρά το σοκ της υπερφορολόγησης και αυτό αποτελεί οικονομική ήττα της κυβέρνησης…

με οικονομικούς όρους, στην διαχείριση της οικονομίας η κυβέρνηση μετράει μπαράζ ηττών.» http://www.bankingnews.gr/

Η ιστορία δεν γράφετε σε τιμοκαταλόγους αλλά στους σκουπιδοτενεκέδες των ελληνικών μεγαλουπόλεων που δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν γιατί αδειάζουν αμέσως από τους ενδεείς συνανθρώπους μας.

Ο Ελληνικός ήλιος προκαλεί ¨εγκαύματα ¨στους Ευρωπαίους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν σκεπάζεται με ομπρέλα.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης