Κοινωνία

Απορρίφθηκαν όλες οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών

Απέρριψε η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων οι οποίες είχαν συζητηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου και αφορούσαν στη χορήγηση των 4 τηλεοπτικών αδειών.

Συγκεκριμένα απορρίφθηκαν οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών Mega, ANTENNA, Alpha, ΣΚΑΪ και STAR, όπως επίσης και των εταιρειών Alter Ego και «Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας μονοπρόσωπη εταιρεία» με τις οποίες στρέφονταν κατά των αποφάσεων του γενικού γραμματέα ενημέρωσης ο οποίος είχε επικυρώσει τις υποψηφιότητες στον επίμαχο διαγωνισμό.

Ωστόσο, το Συμβούλιο της Επικρατείας με πρόεδρο τον κ. Νικόλαο Σακελλαρίου έκανε δεκτές τις 28 παρεμβάσεις που είχαν καταθέσει οι εταιρείες, χωρίς αυτό το γεγονός να επηρεάζει την επίσημη απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων

Τέλος, παλιοί και νέοι καναλάρχες περιμένουν με αγωνία την διάσκεψη της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου η οποία θα γίνει την ερχόμενη παρασκευή με αντικείμενο την συνταγματικότητα ή μη του επίμαχου διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...