Κοινωνία

Απολύει 10.000 εργαζόμενους η Commerzbank

Μπαράζ απολύσεων ανακοίνωσε η Commerzbank. Συγκεκριμένα η τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην περικοπή σχεδόν 10.000 θέσεων εργασίας και ότι θα σταματήσει προς το παρόν τη διανομή μερισμάτων στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσής της με στόχο να καταστεί κερδοφόρα σε βιώσιμη βάση έως το 2020.

Η δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι αναμένει το κόστος αναδιάρθρωσης να ανέλθει στο 1,1 δισ. ευρώ.

Η Commerzbank είπε ότι θα προχωρήσει στην περικοπή 9.600 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης ή περίπου 20% του προσωπικού της στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, αλλά σχεδιάζει να προσθέσει 2.300 θέσεις εργασίας σε τομείς όπου αναπτύσσονται οι δραστηριότητές της, με την καθαρή μείωση των θέσεων εργασίας να φθάνει έτσι τις 7.300.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...