Αρχείο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΗΠΑ: Η θρησκεία θα «περιορίζεται» λόγω των δικαιωμάτων διαφυλικών και ομοφυλόφιλων!

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν εσπευσμένα τροποποίηση στην  νομοθεσία τους, η οποία  θα ορίζει σαφώς και κατηγορηματικώς  ότι η ελευθερία της θρησκείας θα πρέπει να περιορίζεται στην ουσία, για  τους γάμους ομοφυλόφιλων και διαφιλικών, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών  .

Η κατάσταση στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού μετά και τα τελευταία επεισόδια αλλά και λόγω της γενικότερης στάσης και φιλοσοφίας της κυβερνήσεως,  οδηγείται σε  λίαν «επικίνδυνα μονοπάτια».

Η αστυνομοκρατία, η παρακολούθηση των πολιτών όλο το 24ωρο ,  η απέχθεια , η ισλαμολατρεία και η κατασυκοφάντηση του Χριστιανισμού σε κάθε επίπεδο,  κυριαρχούν πλέον στην χώρα.

Ο Καθολικός  Αρχιεπίσκοπος William Lori, πρόεδρος της επιτροπής των  Επισκόπων  της καθολικής εκκλησίας,  για την θρησκευτική ελευθερία η οποία συστάθηκε το 2011 από καθολικούς ιεράρχες,  περιγράφει  ως «ανεύθυνες» τις δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδιακής Επιτροπής των ΗΠΑ για τα Ατομικά Δικαιώματα κ. Μάρτιν  Κάστρο . Οι δηλώσεις του πάντως απηχούν την γενικότερη στάση των αρχών της χώρας, αναφέρει ρωσικό  δημοσίευμα .  

Ο ίδιος Αμερικανός κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε,  εξοργίζοντας τους πάντες ότι,  « η θρησκεία χρησιμοποιείται τόσο ως όπλο όσο και ως ασπίδα από αυτούς που αντιτίθενται γενικά στην ισότητα. Η «Ελευθερία της θρησκείας», είναι ένας  συνδυασμός λέξεων που δεν έχει  κανένα άλλο μήνυμα, παρά την υποκρισία, αφήνοντας ένα παραθυράκι για διακρίσεις ,  μισαλλοδοξία,  ρατσισμό ,  σεξισμό ,  ομοφοβία,  ισλαμοφοβία, καθώς και κάθε άλλη μορφή που χαρακτηρίζεται ως έχουσα έλλειψη ανοχής».

Αυτά δήλωσε ο Μ.Κάστρο , μιλώντας όπως είπε για λογαριασμό του δικαστικού συστήματος των ΗΠΑ, όπως είναι η Επιτροπή Πολιτικών δικαιωμάτων που δίνει στους ομοσπονδιακούς δικαστές  «οδηγίες» στις οποίες βασίζονται οι μελλοντικές δικαστικές  τους αποφάσεις.

Αυτή η δήλωση υλοποιήθηκε από τον Αμερικανό επίσημο  κατά τη διάρκεια της διαδικασίας  ψηφίσματος στην Γερουσία, από την επιτροπή πολιτικών δικαιωμάτων με τίτλο: «ειρηνική συνύπαρξη:. Συμφιλίωση μη διάκριση των Αρχών και των  Πολιτικών Ελευθεριών>.

 Το έγγραφο προτείνει να εισαχθεί τροποποίηση στην  νομοθεσία των ΗΠΑ που θα ορίζει σαφώς και κατηγορηματικώς  ότι η ελευθερία της θρησκείας θα πρέπει να περιορίζεται από τα δικαιώματα των διαφυλικών και την ομοφυλοφιλική έκφραση, συμπεριλαμβανομένων των γάμων ατόμων του ιδίου φύλου, ανεξάρτητα από την ειλικρίνεια του αισθήματος των πιστών που εμπλέκονται σε μια αντιπαράθεση .

Δηλαδή αυτό μοντέλο που θα «επισημοποιηθεί» στις ΗΠΑ από το ίδιο το κράτος , θα επιβάλει στην ουσία στους ιερείς που υπηρετούν το ποίμνιο τους , να παντρεύουν άτομα του ιδίου φύλλου, χωρίς να λαμβάνονται  υπόψιν οι αρχές της κάθε θρησκείας;

Αν κάποιος Ιερέας αρνηθεί κάποιο μυστήριο λόγω θρησκείας πάντα, σε κάποιον που "πληροί" τις άνω προϋποθέσεις θα διώκεται ποινικά από το αμερικανικό κράτος;

Αυτό το μοντέλο ποινικοποίησης των αρχών,  για παράδειγμα κατά της χριστιανικής (ορθόδοξης ή καθολικής)  εκκλησίας στις ΗΠΑ, θα «μεταφερθεί» κάποια στιγμή και στην Ευρώπη ;

«Όμορφος κόσμος» «αγγελικά» πλασμένος από δαίμονες όμως,  θα έλεγε κάποιος ορθόδοξος πιστός .

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...