Αρχείο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Από τι πάσχει η νεκροζώντανη Χ.Κλίντον και ποιος θα την αντικαταστήσει - Τι αναφέρουν ρωσικές πηγές (βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα

Χ.Κλίντον τέλος. Ασφαλείς πηγές από την Μόσχα αναφέρουν πως οι Δημοκρατικοί ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη της και αποκαλύπτουν πως πάσχει από αποπληξία, ένα εγκεφαλικό πρόβλημα ενώ έχει και θρόμβο από την εποχή που ήταν ακόμη ΥΠΕΞ.

Όπως αναφέρουν οι Δημοκρατικοί, δ"εν είναι δυνατόν η Χ.Κλίντον με τέτοια κατάσταση και τόσα προβλήματα υγείας να αντέξει πολύωρες διαπραγματεύσεις με τον Β.Πούτιν ή τον Xi Jinping"!

Ειδικά στο δεύτερο βίντεο που θα δείτε από διαφορετική γωνία λήψης φαίνεται πεντακάθαρα πως η Χ.Κλίντον έπεσε κάτω.

Η αποπληξία ήταν και ο λόγος που φορούσε ειδικά γυαλιά ηλίου τα οποία την προστάτευαν από το φως. Κανείς άλλος ανάμεσα σε τόσο πλήθος δεν φορούσε γυαλιά ηλίου παρά μόνο η Χ.Κλίντον.

Δεν πάσχει από πνευμονία σε καμία περίπτωση, διότι τότε θα της απαγορεύονταν η χορήγηση αντιισταμινικών φαρμάκων για τις αλλεργίες της.

Ταυτόχρονα αναφέρουν πως  το πρόβλημα της είναι πάρα πολύ σοβαρό και γι αυτό τη μετέφεραν στο σπίτι της κόρης της ώστε να μην διαρρεύσει κάτι περαιτέρω.

Ουσιαστικά είναι σαν ζόμπι ενώ ερωτηματικό αποτελεί τι θα κάνει σε περίπτωση ντιμπέιτ...Θα το ακυρώσει επικαλούμενη το πρόβλημα "πνευμονίας";

Aν η Χ.Κλίντον πεθάνει πριν τις εκλογές τότε θα υπάρξει ψηφοφορία ξανά για τους Δημοκρατικούς με το Νο 1 υποψήφιο για το χρίσμα τον νυν Αμερικανό αντιπρόεδρο Joe Biden. Ο αντίπαλος της Χ.Κλίντον, γερουσιαστής Bernie Sanders, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Αν η Χ.Κλίντον ζήσει μέχρι τις εκλογές και τις κερδίσει και πεθάνει μετά τότε Πρόεδρος θα γίνει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Tim Kane. Στην ουσία όμως ο άντρας της Bill Clinton θα είναι αυτός που θα κάνει γενικό κουμάντο.

Ο Tim Kane είναι και αυτός γνωστός για την διαφθορά του. Ως κυβερνήτης και αντικυβερνήτης της  Virginia είχε λάβει δώρα από μεγάλες ενώσεις με μέσο ποσό τις 160.000 δολ. Εκπροσωπεί συγκεκριμένα συμφέροντα και επιλέχθηκε για "συνεργάτης της Χ.Κλίντον για συγκεκριμένους λόγους πχ καλή φήμη, σαν δικηγόρος εκπροσωπούσε αφροαμερικανούς και είναι...αλτρουιστής.

Το γεγονός βέβαια πως όλοι "σπρώχνουν" την Χ.Κλίντον για Πρόεδρος των ΗΠΑ δείχνει πως οι ελίτ θέλουν κάποιο 'ζόμπι" και εύκολα ελεγχόμενο.

Η μοίρα της Χ.Κλίντον θα κριθεί γρήγορα και από δύο πράγματα:

Αν "αναρρώσει" γρήγορα και διαψεύσει τις "φήμες" και από τις δημοσκοπήσεις.

Αν  δείξει ανεπάρκεια ή θα αποσυρθεί μόνη της ή θα εξαναγκαστεί σε παραίτηση. Μόνο τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες αντικατάστασης της.

Δείτε και τα άρθρα μας EKTAKTO: Σοβαρά άρρωστη η Χ.Κλίντον – «Κατέρρευσε» στην τελετή της 11/9 – Έφυγε άρον άρον και υποβασταζόμενη – Δείτε βίντεο και εικόνες ΕΚΤΑΚΤΟ: «Τελειωμένη» η Χ.Κλίντον: Φωτογραφίες-σοκ δείχνουν γιατρό να της μετρά τους σφυγμούς και να της κάνει νευρολογικό τεστ λίγο πριν καταρρεύσει! και Το ABC News μετέδωσε τον θάνατο της Χίλαρι Κλίντον σε έκτακτο δελτίο – Τι σχεδιάζει το επιτελείο των Δημοκρατικών (βίντεο) .

https://www.youtube.com/embed/11-EAzsGxgQ

https://www.youtube.com/embed/WKtemWlXiEs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές