Κοινωνία

Αναποδογύρισαν βάρκες, γκρεμίστηκε μαντρότοιχος στα Σύβοτα από τη θεομηνία

Αντιμέτωποι με εικόνες βιβλικής καταστροφής βρίσκονται οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας καθώς η έντονη κακοκαιρία έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και σε αυτοκίνητα και βάρκες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το seleo.gr, από την έντονη βροχόπτωση έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο των Συβότων, της Πέρδικας και της Πάργας, ενώ πολλοί δρόμοι σε αρκετά παραλιακά σημεία της Ηπείρου μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Οι δρόμοι στην Πέρδικα μετατράπηκαν σε χείμαρρους που παρέσυραν ό,τι βρήκαν στο πέρασμά τους, ενώ τα ορμητικά νερά γκρέμισαν και έναν μαντρότοιχο με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Αντιμέτωποι με εικόνες καταστροφής ήρθαν και οι κάτοικοι των Συβότων. Στην παραλία τέσσερις από τις βάρκες αναποδογύρισαν και κάποιες χάθηκαν κάτω από τα νερά της θάλασσας όπως φαίνεται και από τις εικόνες που δημοσιεύει το epiruspost.gr.

«Ήταν απίστευτη η εικόνα που αντίκρισα το πρωί.. Κάποιες από τις βάρκες είχαν βουλιάξει και οι ιδιοκτήτες τους έτρεχαν να βγάλουν νερά από τις υπόλοιπες... Δεν έχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο», ανέφερε στο Epiruspost κάτοικος των Συβότων.

Στο Καραβοστάσι μία οικογένεια από τη Ρουμανία κινδύνευσε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 36χρονη στο οποίο επέβαιναν και τα ανήλικα παιδιά της παρασύρθηκε από ρέμα. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης η οποία είχε αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης