Κοινωνία

Αγγελούδι 3 ετών πέρασε μόνο του 72 ώρες σε δάσος στην αφιλόξενη Σιβηρία και επέζησε (φωτό & βίντεο)



Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός τρίχρονου αγοριού το οποίο αγνοούνταν επί τρεις ολόκληρες μέρες στα δάση της βόρειας Σιβηρίας. Ο μικρός Tserin Dopchut, εξαφανίστηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ενώ έπαιζε υπό την επίβλεψη της προγιαγιάς του με τα σκυλιά του σε ένα απομακρυσμένο χωριό 400 κατοίκων.

Αν και φορούσε τα παπούτσια του, δεν είχε παλτό κάτι ανησυχούσε πολύ τις αρχές καθώς μπορεί την ημέρα ο καιρός να είναι καλός, το βράδυ όμως μέσα στο δάσος, υπάρχει περίπτωση να πιάσει ακόμα και παγετός. Ένα άλλο ιδιαίτερα ανησυχητικό στοιχείο ήταν το γεγονός ότι η δασώδης περιοχή είναι γεμάτη λύκους, αλλά και αρκούδες οι οποίες προετοιμάζονται για τον χειμώνα.

Αμέσως μετά την εξαφάνιση του μικρού οι αρχές σήμαναν συναγερμό και σχεδόν 100 άνθρωποι ξεκίνησαν τις έρευνες. Για τον εντοπισμό του 3χρονου επιστρατεύθηκε και ένα ελικόπτερο που κάλυπτε μία έκταση 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Τελικά, ο Tserin βρέθηκε την Τετάρτη σώος και αβλαβής σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι που έφτιαξε μόνος του στις ρίζες του δέντρου, σε μία απόσταση 3 χλμ από το χωριό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άκουσε τη φωνή του θείου να τον φωνάζει και αποκρίθηκε. Μόλις πάντως έπεσε στην αγκαλιά του θείου του, τον ρώτησε αν το αυτοκινητάκι του ήταν καλά.

Μετά τον εντοπισμό του το χωριό θα κάνει μία τεράστια γιορτή, ενώ του έδωσαν ήδη το όνομα «Μόγλης».

Tserin found

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...