Κοινωνία

Αγανάκτηση και θυμός στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και στον επιχειρηματικό κόσμο

Μπορεί το STAR να κράτησε μια πιο διακριτική στάση στα δελτία του έναντι της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, επισημαίνοντας και τονίζοντας βέβαια ότι πρόκειται για μια διαδικασία παρωδία, ωστόσο άνθρωποι προσκείμενοι στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, αφήνουν να εννοηθεί ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες και τους χιλιάδες εργαζόμενους φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος από τις αναφορές που έγιναν στη συνέχεια από κυβερνητικούς παράγοντες και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για «αερητζίδες» και ότι τώρα μπαίνει τέλος σε όλους αυτούς.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη, δικαιολογημένα αισθάνεται πικρία και οργή για τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Για αυτό άλλωστε και στην επίσημη ανακοίνωση του STAR αναφέρεται ότι το κανάλι είναι απολύτως νόμιμο με βάση την υπάρχουσα νομοθεσία, είχε άδεια και γι’ αυτό θα εξαντλήσει όλα τα έννομα ένδικα μέσα.

Την ίδια πικρία και οργή αισθάνεται και η οικογένεια του Alpha με τον Δημήτρη Κοντομηνά να σημειώνει σε μήνυμά του προς του εργαζόμενους το κανάλι είναι «καθαρό και χωρίς δάνεια και απόλυτα συνεπές προς όλες τις υποχρεώσεις του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ