Άκρατος θρησκευτικός ζήλος-Κόντεψαν να λιντσάρουν νεαρή γυναίκα σε λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη γιατί φορούσε σορτς

Δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2016, 2:15 μμ

Μια νεαρή Τουρκάλα δέχθηκε απίστευτη  λεκτική  και σωματική  επίθεση ενώ ευρίσκονταν  σε ένα δημόσιο λεωφορείο την πρώτη ημέρα των διακοπών της , κατά την μουσουλμανική εορτή Κουρμπάν Μπαϊράμ γιατί φορούσε  κοντό σορτσάκι ανέφερε το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι  ShowTV.


Η 23χρονη  γυναίκα δέχθηκε επίθεση αμέσως μετά όταν ανέβηκε  πάνω στο λεωφορείο στη γειτονιά Maslak της Κωνσταντινούπολης , από φανατικούς μουσουλμάνους Τούρκους που την έβριζαν με αχαρακτήριστο τρόπο , ενώ στην συνέχεια τις επιτέθηκαν με σπρωξιές και κλοτσιές και  βία, γράφει η εφημερίδα hurriyet .

Ένας άγνωστος άνδρας στο πίσω μέρος του λεωφορείου αρχικά φώναξε «όσες φορούν κοντά παντελόνια πρέπει να πεθάνουν» , Πριν την  βίαιη επίθεση και τις κλοτσιές της στο πρόσωπο, ο ίδιος πιστός ούρλιαζε μέσα σε παραλήρημα «είσαι ένας διάβολος».

Η επίθεση στο λεωφορείο καταγράφηκε από  βίντεο-κάμερα παρακολούθησης , καταδεικνύοντας με σαφήνεια  ότι οι υπόλοιποι συνεπιβάτες έμειναν τελείως απαθείς στο περιστατικό .

Το περιστατικό αυτό , μαζί με άλλα πρόσφατα που αφορούσαν επίθεση από μαινόμενο όχλο  σε ιντερνέτ –καφέ κατά το  Μπαιράμι , αποτελούν ενδεικτικό της καταστάσεως που επικρατεί στην Τουρκία .


Φανατισμός , οργή και αστυνομοκρατία ..μιλάμε για μια κατάσταση  που θα οδηγήσει αργά η γρήγορα σε εμφύλιο πόλεμο και διάλυση της χώρας .

Βίντεο εδώ