Κόσμος

Χαλέπι: Απέτυχε και ο 4ος γύρος για να σπάσει η πολιορκία από τους τρομοκράτες ….

O συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του απέκρουσαν την επίθεση της Jaysh al fatah και την υποχρέωσαν να σταματήσει τη 4η φάση της μάχης για να σπάσει την πολιορκία στο ΝΔ Χαλέπι που την ξεκίνησε χθες το απόγευμα.O στρατός και οι σύμμαχοί του απέκρουσαν την επίθεση της Jaish al-Fatah σε όλους τους άξονες που επιχείρησε να προωθηθεί στο ΝΔ Χαλέπι

Ο διοικητής της οργάνωσης σαουδάραβας Abdallah Al-Muhaysni ανακοίνωσε την αποτυχία και της 4ης φάσης.Στην επίθεση συμμετείχαν εκτός των άλλων και οι οργανώσεις Ahrar Al-Cham, Al-Nosra,Ισλαμικό Κόμματου Τουρκεστάν,Τάγμα της Δαμασκού κλπ. ( σύριος ρεπόρτερ από Χαλέπι Shadi H.)

Xθες οι τρομοκράτες της Jaysh al fatah ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν την Amiriyah αλλά στη συνέχεια ο στρατός ανακατέλαβε όλες τις θέσεις που έιχαν δεσμεύσει οι τρομοκράτες στην Amiriyah αλλά και την περιοχή Jamiyat

Οι κυβερνητικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους κατόρθωσαν νά ποτρέψουν μια σειρά επιθέσεων των τρομοκρατών στα Δ και Ν της πόλης του Χαλεπίου μεταφέρει το  Press TV.

Κατά την επιχείρηση υπήρξε υποστήριξη από αέρος. Οι ισλαμιστές επιτέθηκαν από Rashideen στο μπλοκ 1070 και στο προάστιο  al-Assad“Εδώ εμείς παρακολουθούμε την γραφή ανεφοδιασμού των τρομοκρατών μεταξύ του κτιρίου Hekma και του μπλοκ 1070. Οι τρομοκράτες παγιδεύθηκαν στην περιοχή γιατί οι δυνάμεις μας τους περικύκλωσαν.Εμείς θατους χτυπήσουμε και θα τους σκοτώσουμε ,” ανέφερε σύριος στρατιώτης στο Press TV.

Η συριακή διοίκηση του συντονισμού των επιχειρήσεων ανέφερε σε ανακοινωθέν ότι η τρομοκράτες της Jaish al-Fatah άλλαξαν την τακτική τους σε ζώνες που έχουν υπό τον έλεγχό τους κι επιχειρούν μόνο ν΄αντισταθούν παρά να σπάσουν την πολιορκία.Το ανακοινωθέν σημειώνει ότι κάποιες φράξιες συνυφασμένες με την Jaish al-Fatah συμπεριλαμβανομένης της  Ahrar al-Sham, εγκατέλειψαν τις μάχες σε κάποιες περιοχές του Χαλεπίου για να μην έχουν μεγαλύτερες απώλειες.

dimpenews.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ