Κοινωνία

Συγκλονιστικό βίντεο: Ανθρώπινη αλυσίδα σχημάτισαν κάτοικοι του Μέριλαντ για να σώσουν μια παγιδευμένη γυναίκα


Μια ανθρώπινη αλυσίδα σχημάτισαν κάτοικοι του Μέριλαντ για να σώσουν μια γυναίκα που είχε παγιδευτεί από τα νερά και κινδύνευε να παρασυρθεί μαζί με το αυτοκίνητό της.

Τέσσερις άνθρωποι που είδαν ότι η γυναίκα βρισκόταν σε κίνδυνο χωρίς δυσταγμό σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα. Αν και τα μανιασμένα νερά δείχνουν να παρασύρουν το αυτοκίνητο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η γυναίκα σώζεται.

Δύο νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στην πόλη Έλικοτ στο Μέριλαντ, των ΗΠΑ, καθώς τα νερά πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης, προκάλεσαν την κατάρρευση ενός δρόμου, ενώ παρέσυραν αρκετά αυτοκίνητα, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών.
Η πόλη δέχθηκε 15 εκατοστά βροχής μέσα σε δύο ώρες, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ σημειώθηκαν σφοδρές καταιγίδες στην περιοχή.
Η πόλη Έλικοτ βρίσκεται σε απόσταση 56 χλμ., βορειοανατολικά της Ουάσιγκτον, ενώ η κατάσταση περιγράφεται να είναι χειρότερη από αυτή που είχε προκληθεί το 1972, όταν την περιοχή έπληξε ο τυφώνας “Agnes.”

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές