Κοινωνία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ. Γυναίκα αποχαιρετά τον σκύλο της λίγο πριν πεθάνει… (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα video που παρουσιάζει την τελευταία συνάντηση μιας καρκινοπαθούς με τον σκύλο της λίγο πριν πεθάνει κάνει τον γύρο του κόσμου και αποκαλύπτει για άλλη μια φορά πως η σχέση μας με τα ζώα είναι κυριολεκτικά για μια ζωή…

Η 49χρονη μητέρα Rebane Chili, από το Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας νοσηλευόταν για καιρό στο νοσοκομείο στο τελικό στάδιο του καρκίνου. Αποφασισμένη να σταματήσει την θεραπεία που λάμβανε, ζήτησε από τους γιατρούς να της ικανοποιήσουν μια τελευταία επιθυμία πριν πεθάνει. Από την ημέρα της νοσηλείας της είχε πεθυμήσει τον σκύλο της Ritchie, που είχε από 3 μηνών κουτάβι και αγαπούσε όσο και το γιό της. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα είναι ο μοναδικός που δεν θα αποχαιρετήσει.

Το συμβούλιο του νοσοκομείου συμφώνησε να επιτρέψει την τελευταία αυτή επίσκεψη και έτσι ο γιός της James μετέφερε τον Ritchie στο νοσοκομείο για το τελευταίο αντίο. Η γυναίκα που νωρίτερα είχε ζητήσει να αλλάξει ρούχα και να φορέσει κραγιόν για να είναι πιο ευπαρουσίαστη, έδειξε αυτόματα πιο ευδιάθετη, πιο συγκροτημένη και πιο ομιλητική, είπε η ψυχολόγος του νοσοκομείου.

Το βίντεο γυρίστηκε τον Οκτώβριο του 2015, αλλά ανέβηκε αυτές τις ημέρες στα social media και έγινε αμέσως viral.

Δείτε το συγκινητικό video:

Πηγή: Daily Mail

 

mybestfriend.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ