Κοινωνία

Ρίο 2016: Τους πήρε και τους σήκωσε- Οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 55 χλμ/ώρα (βίντεο)


Όλα τα είχαν οι Βραζιλιάνοι, οι ισχυροί άνεμοι τους έλειπαν! Από νωρίς το μεσημέρι έχει γίνει γνωστό ότι αναβλήθηκαν όλα τα αγωνίσματα της κωπηλασίας καθώς τα νερά στην λίμνη Λαγκόα μόνο ήρεμα δεν ήταν, ωστόσο οι άνεμοι που πνέουν με ταχύτητα ακόμη και 55 χιλιομέτρων την ώρα έχουν προκαλέσει προβλήματα σχεδόν σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Στο κέντρο Τύπου δεκάδες τέντες, κυγκλιδώματα και τραπέζια έπεσαν κάτω, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στο Ολυμπιακό Πάρκο όπου για λόγους ασφαλείας οι τέντες αφαιρέθηκαν ενώ το επίσημο κατάστημα των αγώνων έκλεισε, όπως και το κεντρικό κυλικείο το οποίο όμως λειτούργησε κανονικά αργότερα.
https://www.youtube.com/embed/NBfdELw4-9E

Στο Aquatic Stadium όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα της κολύμβησης σκίστηκε ένα κομμάτι της οροφής που είχε φτιαχτεί από λεπτό ύφασμα, ενώ όπως ανέφεραν οι αθλητές μέσω των social media χάθηκε το σήμα της τηλεόρασης αλλά και του ίντερνετ.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην εγκατάσταση του μπιτς βόλεϊ, αλλά ως προς την διακόσμηση της εξωτερικής όψης του γηπέδου, όπου έγιναν αρκετές ζημιές και οι διοργανωτές ενημέρωναν τον κόσμο και τους εκπροσώπους του Τύπου ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους.

Στην εγκατάσταση του τένις οι αγώνες διεξήχθησαν μόνο στο κεντρικό γήπεδο, ωστόσο η βοή του ανέμου τρόμαξε τον κόσμο και αρκετοί αποχώρησαν, ενώ μεγάλη καθυστέρηση υπάρχει και στ αγωνίσματα του κανόε καγιάκ.

Κοινώς τους πήρε και τους σήκωσε.....

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ