Κόσμος

Ρίο 2016: Ναυάγησαν στην κυριολεξία οι Σέρβοι κωπηλάτες (βίντεο)


Οι αθλητές που συμμετέχουν σε αθλήματα στα νερά της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπως η κωπηλασία είχαν προετοιμαστεί για τον ιό Ζίκα και για τα μολυσμένα νερά . Κανείς όμως δεν μπορεί να προετοιμαστεί όσο και να το θέλει για τον καιρό.

Αυτό βίωσε με τον χειρότερο τρόπο το ζευγάρι των Μίλος Βάσιτς και Νέναντ Μπέντικ που συμμετείχαν στο αγώνισμα των 2χλμ. στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου.

Οι Σέρβοι αν και πεπειραμένοι αθλητές, καθώς στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα είχαν κατακτήσει την τρίτη θέση, δεν μπόρεσαν να αντέξουν τη βιαιότητα των κυμάτων στην Lagoa Rodrigo de Freitas.

Έτσι μόλις πέρασαν τα 1.250 μέτρα το σκάφος τους αναποδογύρισε και οι δύο αθλητές βρέθηκαν στο νερό. Παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το σκάφος και δεν τερμάτισαν. Ευτυχώς, όμως, για τους ίδιους οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στο ρεπεσάζ το πρωί της Κυριακής (ώρα Βραζιλίας) αν και αυτό δεν επιτρέπεται σε όσα πληρώματα δεν τερματίζουν.
https://www.youtube.com/embed/7xvv3jdkw2E

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...