Αρχείο

Πρωθυπουργός Μαλαισίας εναντίον Ρότσιλντ;

Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας Najib Razak κατηγορείται για την υπεξαίρεση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, και επιδιώκει ασυλία με αντάλλαγμα την κατάθεσή του εναντίον των Ρότσιλντ.

Benjamin Fulford 30 Ιουλίου, 2016

Πηγές της CIA στην Ανατολική Ασία μας έθεσαν σε εγρήγορση σχετικά με το γεγονός ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού της Μαλαισίας Najib Razak για υπεξαίρεση πάνω από 1δις Δολ. από ένα ταμείο που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για την οικονομική ανάπτυξη της Μαλαισίας.

Το κατηγορητήριο ζητά την κατάσχεση όλων των κερδών από την επιτυχημένη ταινία του Hollywood ‘’Ο Λύκος της Wall Street’’, επειδή χρηματοδοτήθηκε με τα παράνομα κονδύλια. Το κατηγορητήριο αναφέρει επίσης την βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, την Goldman Sachs, την JP Morgan και την Bank Privee Edmond de Rothschild.

Οι πηγές της CIA λένε πως ο Najib ζήτησε ασυλία και την τοποθέτηση του ιδίου και της οικογένειάς του στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων με αντάλλαγμα να καταθέσει σχετικά με την σχέση της οικογένειας Rothschild στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης, καθώς και στην εξαφάνιση της πτήσης 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών,.

Εάν γίνει κάτι τέτοιο, θα μπορούσε να ρίξει τελικά την δυναστεία των Rothschild.
Το σκέλος των Rockefeller / Μπους / Κλίντον της Χαζαρικής μαφίας ήδη ξηλώνεται στις ΗΠΑ, οπότε αν οι Ρότσιλντ ξηλωθούν επίσης, αυτό θα σημάνει την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την φρίκη της Βαβυλωνιακής δουλείας του χρέους.

Το κατηγορητήριο μπορεί να διαβαστεί εδώ

Πηγή

Μτφρ: Γ. Βουδούρης - diadrastika.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ