Κοινωνία

Πετάς αυτά τα xάρτινα σακουλάκια στα σκουπίδια, εάν όμως γνώριζες τι κάνουν, δεν θα τα ξαναπετούσες!

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν αγοράσουμε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, θα βρούμε ένα σακουλάκι μέσα στο κουτί, έτσι δεν είναι; Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θεωρούν ότι αυτά είναι άχρηστα και τοξικά. Εν μέρει, έχουν δίκιο να τα αποφεύγουν, λόγω του διοξειδίου του πυριτίου που περιέχουν, αλλά θα εκπλαγείτε όταν σας πούμε ότι αυτά τα σακουλάκια είναι εξαιρετικά χρήσιμα σε πολλά πράγματα. Απλά ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο και να μάθετε περισσότερα για αυτά!

Την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε, δεν θα πρέπει να πετάξετε τα σακουλάκια με gel πυριτίου! Θα πρέπει να φυλάξετε τα σακουλάκια αυτά, τα οποία έχουν συνήθως άσπρο χρώμα και χρησιμοποιούνται στη διατήρηση της φρεσκάδας. Θα κρατήσουν μακριά την υγρασία και θα αποτρέψουν την φθορά του προϊόντος κατά την αποθήκευση.

Εδώ είναι μερικές χρήσης των gel πυριτίου:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα gel πυριτίου για να σώσετε το κινητό σας. Σε περίπτωση που πέσει νερό στο τηλέφωνό σας, απλά βάλτε μερικά σακουλάκια πυριτίου γύρω από αυτό και θα στεγνώσει σε ελάχιστο χρόνο, γιατί το διοξείδιο του πυριτίου απορροφά το νερό. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας και πάλι χωρίς προβλήματα.
Μπορείτε, επίσης, να τα βάλετε ανάμεσα στα καθαρά ρούχα σας. Τα σακουλάκια πυριτίου θα κάνουν τα ρούχα σας μυρίζουν φρεσκάδα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το διοξείδιο του πυριτίου θα εξουδετερώσει την υγρασία.
Απλά βάλτε μερικά σακουλάκια πυριτίου στην τσάντα του γυμναστηρίου σας. Οι τσάντες του γυμναστηρίου απορροφούν την υγρασία από τα βρεγμένα ρούχα σας, επιτρέποντας στα βακτήρια να αναπτυχθούν και να διαδοθούν στο υγρό περιβάλλον. Τα σακουλάκια πυριτίου θα απορροφήσουν την υγρασία, αφήνοντας την τσάντα καθαρή και απαλλαγμένη από την κακή μυρωδιά.
Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σακουλάκια πυριτίου για να αποθηκεύσετε τα καλλυντικά σας. Έτσι, αν θέλετε τα προϊόντα σας να διαρκούν περισσότερο, θα πρέπει να τα διαφυλάξετε από την υγρασία απλά προσθέτοντας ένα σακουλάκι πυριτίου μέσα στη θήκη καλλυντικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...