Κόσμος

Οργάνωση που διατείνεται ότι έχει τις σορούς των Pώσων στρατιωτικών τις επόμενες ώρες θα δημοσιεύσει νέα ανακοίνωση και τις φωτογραφίες των πτωμάτων

H τρομοκρατική οργάνωση al–Nosra, που μετονομάστηκε σε Jabhat Fatah al–Cham, κρατάει τα σώματα των νεκρών ρώσων στρατιωτικών του Mi-8 που συνετρίβη στο Ιντλίμπ την 1η Αυγούστου ανέφερε στο  Sputnik μια πηγή προσκείμενη στην διοίκηση των ανταρτών στο Χαλέπι.

Προσθέτει «  δεν γνωρίζουμε ακριβώς αν πρόκειται για 2 ή για 3 σώματα « ,αναφέρει η πηγή.Η πηγή τονίζει ότι τα σώματα είναι στην κατοχή της οργάνωσης που αρχηγός της είναι ο σαουδάραβας σείχης Mohamad Muheysni.

Νωρίτερα  « η Γενική Ένωση για Υποθέσεις Κρατουμένων  » που σαφέστατα πρόσκειται στην συριακή αντιπολίτευση δήλωσε από την πλευρά της ότι έχει αυτή στην κατοχή της τα 5 σώματα και ότι είναι διατεθειμένη να τ΄ανταλλάξει με κρατούμενους στη φυλακή της ΣυρίαςΣτην όλη υπόθεση έχει αναμειχθεί και η ahrar al sham που και αυτή δήλωσε ότι κατέχει τις σορούς και έθεσε όρους άρση αποκλεισμού πόλεων και απελευθέρωση κρατουμένων από συριακές φυλακές.

Επανέρχεται σήμερα η  « η Γενική Ένωση για Υποθέσεις Κρατουμένων  » και όπως αναφέρει το «Orient Net» δια του εμφανιζόμενου ως διευθυντή της ζητάει να ικανοποιηθούν οι όροι που έθεσε και ενημερώνει εντός των επόμενων ωρών θα δημοσιοποιήσει μια β ανακοίνωση για την υπόθεση και φωτογραφίες των 5 πτωμάτων που διαθέτει.
dimpenews.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης