Κόσμος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Απίστευτα σκηνικά - Μογγόλοι διαμαρτυρήθηκαν και έκαναν στριπτίζ! (βίντεο)


Τρομερές εικόνες με... ανδρικό στριπτίζ και πέταγμα παπουτσιών, σημάδεψαν τον τελικό των ρεπεσάζ της κατηγορίας των 65 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά ελευθέρας πάλης ανδρών.
Τα πάντα ξεκίνησαν δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μογγόλο Γκαντζορίγκ και τον Ουζμπέκο Ναβρουζόφ, αναμέτρηση που θα έδινε το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας.
Ο Μογγόλος σε εκείνο το σημείο πήρε πόντο και προηγήθηκε 7-6. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη, με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα να τα... σπαταλήσει σε πανηγυρισμούς αντί να παλεύει.
Το ίδιο έκαναν και οι προπονητές του καθώς πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει και πανηγύρισαν έξαλλα και ασταμάτητα, αντί ο παλαιστής να παλέψει για τα τελευταία έξι δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δίνει ένα σημείο στον Ουζμπέκο, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα κάτι που ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό από την πλευρά του Μογγόλου. Αθλητής και προπονητές έστησαν τρελό πανηγύρι, το οποίο όμως μετατράπηκε σε... τραγωδία όταν κατάλαβαν τι συνέβαινε!
Τότε άρχισαν να διαμαρτύρονται και στη συνέχεια έβγαλαν τα παπούτσια τους τα οποία και τα πέταξαν προς τους κριτές, με έναν εκ των προπονητών να κάνει… στριπτίζ καθώς έμεινε μόνο με το εσώρουχο πάνω στην παλαίστρα.
Οι Μογγόλοι επέμεναν αλλά οι κριτές εξετάζοντας πολλές φορές το βίντεο απέρριψαν την ένσταση τους κι έτσι το μετάλλιο κατέληξε στον Ουζμπέκο αθλητή με 8-7 (ο τελευταίος πόντος δόθηκε λόγω της ένστασης που απορρίφθηκε) κι οι άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου προσπαθούσαν μάταια να ηρεμήσουν τους δύο προπονητές που έδειχναν εκτός εαυτού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ