Κόσμος

Απίστευτο βίντεο: Ισραηλινοί στρατιώτες πετούν χειροβομβίδα σε Παλαιστίνιους αμάχους


Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες του Διαδικτύου δείχνει τη στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες που βρίσκονται μέσα σε τζιπ πετούν χειροβομβίδα εναντίον Παλαιστινίων αμάχων.

Η απρόκλητη επίθεση συνέβη στη Δυτική Όχθη της Ραμάλα. Όπως φαίνεται στο βίντεο μια παρέα Παλαιστινίων κάθεται έξω από ένα μαγαζί. Ένα στρατιωτικό όχημα πλησιάζει προς το σημείο, κοντοστέκεται για κάποια δευτερόλεπτα και πριν αναπτύξει ταχύτητα και φύγει πετάει μια χειροβομβίδα σε απόσταση αναπνοής.

Προκαλείται μικρή έκρηξη και καπνός. Οι Παλαιστίνιοι που βρίσκονται σε πανικό εγκαταλείπουν το σημείο τρέχοντας. Τη στιγμή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από παλαιστινιακό κανάλι.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο οι Ισραηλινές Δυνάμεις Ασφαλείας είπαν ότι ερευνούν το περιστατικό και αναζητούν τους στρατιώτες που εμπλέκονται στο συμβάν.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη λίγες εβδομάδες αφότου δύο ένοπλοι Ισραηλινοί στρατιώτες κατάσχεσαν το ποδήλατο μιας μικρής Παλαιστίνιας στη Χεβρόνα.

Ο ισραηλινός υπουργός Δικαιοσύνης αποφάσισε να μην απαγγείλει κατηγορίες κατά των εμπλεκόμενων στρατιωτών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ