Κοινωνία

Αίγινα: Φοβερές αποκαλύψεις για τον γιατρό που ανανέωσε το δίπλωμα του χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια εβδομάδα μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα με τους τέσσερις νεκρούς που συγκλόνισε το πανελλήνιο, παραμένει ένα από τα μεγάλα ερωτήματα το πως ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος, χειριστής του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα, ανανέωσε το δίπλωμα του, από τη στιγμή που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει: “Πάσχω από σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, αρτηριακή υπέρταση, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Λαμβάνω χρονίως φαρμακευτική αγωγή και χρησιμοποιώ μηχάνημα ύπνου με παράλληλη χρήση οξυγόνου σε παροχή 3 λίτρα ανά λεπτό, κατά τις ώρες ύπνου από τριετίας. Η καθημερινή χρήση τω παραπάνω είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μου”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο γιατρός που ανανέωσε το δίπλωμα του χειριστή, είπε μεταξύ άλλων: “Δεν θυμάμαι να του έχω δώσει εγώ άδεια… Άμα είχε τεράστια προβλήματα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει χαρτί. Μπορεί να πλαστογράφησε την υπογραφή μου και τη σφραγίδα μου…”.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, ο ίδιος γιατρός δέχεται να δώσει πιστοποιητικά υγείας, με αμοιβή 10 ευρώ και χωρίς καμία εξέταση.

Δείτε το βίντεο που τα λέει όλα:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...