Κοινωνία

Τέλος ο Πάνος Χαρίτος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ; Ποια η αντικαταστάτρια του;

Το τηλεοπτικό κοινό δεν επικρότησε την επιλογή της διοίκησης της ΕΡΤ για την τοποθέτηση του Πάνου Χαρίτου στη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά και γι' αυτό στο Ραδιομέγαρο αποφάσισαν να ακολουθήσουν νέα στρατηγική για τη βραδινή ενημέρωση. Αντικαταστάτριά του θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Στην ΕΡΤ θέλουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού και γι' αυτό προσπαθούν να δώσουν αέρα ανανέωσης στο δελτίο.

Σύμφωνα με το aixmi.gr, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές διακοπές του, ο Πάνος Χαρίτος παραδίδει, λοιπόν, τη σκυτάλη στο νέο και φωτογενές πρόσωπο της Δώρας Αναγνωστοπούλου; Αν και τίποτα δεν είναι οριστικό, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως από τον Σεπτέμβριο εκείνη θα κάθεται στην «ηλεκτρική» καρέκλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...