Κοινωνία

Σκηνές φαρ-ουέστ στους Αμπελοκήπους: Τραυματίας ο ένας ληστής του σούπερ μάρκετ – Με ταξί προσπάθησαν να διαφύγουν

Σκηνές άγριας δύσης έζησαν οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων, όταν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα ληστές εισέβαλαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εκ των δραστών, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.
Οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις, εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ στην Πανόρμου 71, υπό την απειλή όπλων και κατάφεραν να αποσπάσουν τα χρήματα της είσπραξης και ακολούθως μπήκαν σε ταξί, επιχειρώντας να απομακρυνθούν.

Την ίδια στιγμή είχαν ειδοποιηθεί οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι επενέβησαν δίχως χρονοτριβή. Εντόπισαν το ταξί, το ακινητοποίησαν και ζήτησαν από τους τρεις άνδρες να κατέβουν.

Ο ένας κατέβηκε και πρότεινε το όπλο του προς του αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η ανταλλαγή πυροβολισμών. Μία σφαίρα τραυμάτισε τον έναν δράστη κοιλιακή χώρα.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη και του οδηγού ταξί, προκειμένου να ανακριθεί και να διαπιστωθεί αν η παρουσία του στο σημείο ήταν τυχαία, ή αν ήταν συνεργός τους.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την Αστυνομία πάνω στους τρεις ληστές βρέθηκε χρηματικό ποσό από τη ληστεία ενώ τα δύο όπλα που είχαν μαζί τους ήταν ψεύτικα!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...