Κοινωνία

Πώς ο δικαστικός στον Υμηττό κατάλαβε ότι ο φάκελος ήταν παγιδευμένος

Χάρη στα καλά αντανακλαστικά του απέφυγε τα χειρότερα ο δικαστικός, στην οικία του οποίου έφθασε χθες φάκελος παγιδευμένος με εκρηκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πλαστικός φάκελος μεγέθους Α4 που έφθασε στο σπίτι του δικαστικού στον Υμηττό, με παραλήπτη τον ίδιο και αποστολέα κάποιον που υπέγραφε ως πανεπιστημιακός κίνησε αμέσως τις υποψίες του.

Οι υποψίες του έγιναν, μάλιστα, πιο έντονες, όταν γκούγκλαρε το όνομα του αποστολέα και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει πανεπιστημιακός με τέτοιο όνομα.

Αμέσως ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. Και κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού όπου και πίσω από μια μάντρα εναπόθεσε το φάκελο.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα στο σπίτι του δικαστικού έφθασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Μαζί με ειδικούς πυροτεχνουργούς οι οποίοι και προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο φάκελο περιέχονταν μπουλόνια, ξυραφάκια και συνδεσμολογία η οποία θα με το που θα άνοιγε ο φάκελος θα γινόταν έκρηξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...