Κόσμος

Νέα στοιχεία για το μακελειό στη Νίκαια: Ο οδηγός του φονικού φορτηγού είπε στους αστυνομικούς ότι μεταφέρει παγωτό και τον άφησαν να σταθμεύσει

Συγκλονιστικά είναι τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις κινήσεις του μακελάρη της Νίκαιας, πριν ξεκινήσει την κούρσα θανάτου που έκοψε το νήμα της ζωής σε 84 ανθρώπους.

Ο οδηγός του φορτηγού είχε παρκάρει σε κοντινή οδό εννιά ώρες πριν το τραγικό συμβάν, ενώ σύμφωνα με τη Daily Mail, στους αστυνομικούς είπε ότι μεταφέρει παγωτό.

Ο δράστης γνώριζε τι θα πει...

Διαβασμένος φαίνεται πως ήταν ο δράστης του μακελειού, αφού όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, του επέτρεψαν να παραμείνει στο σημείο για τόσες πολλές ώρες, επειδή τους είπε ότι έπρεπε να παραδώσει συσκευασίες παγωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις Κυριακές και κατά τη διάρκεια εθνικών εορτών, τα μεγάλα οχήματα απαγορεύονται στη Γαλλία, ωστόσο όταν πρόκειται για περιπτώσεις παράδοσης εμπορευμάτων, οι Αρχές επιδεικνύουν κάποια ανοχή.

Φρικιαστική είναι και η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος είδε τον οδηγό λίγο πριν τη φονική επέλασή του: Μπόρεσα να δω καθαρά το πρόσωπό του... Είχε μούσια και έδειχνε να είναι κεφάτος.

Ο δολοφόνος, ο οποίος ήταν γνωστός στις αστυνομικές Αρχές, κουβαλούσε μαζί του, τουφέκι, πιστόλι και χειροβομβίδα, ωστόσο κανείς δεν... μπήκε στον κόπο να κάνει έλεγχο στο όχημά του κατά την εννιάωρη παραμονή του στο σημείο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν κάτοικος Νίκαιας, 31 ετών και είχε γεννηθεί στην Τυνησία.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός που έσπειρε τον θάνατο άνοιξε πυρ, πριν τον πυροβολήσουν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...