Κοινωνία

Νέα σοκαριστική καταγγελία: 79χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση 9χρονης

Θώπευε και φιλούσε στο πρόσωπο ένα 9χρονο κορίτσι. Η νέα καταγγελία αηδιαστικών ενεργειών ασέλγειας αφορά έναν 79χρονο, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση ενός ανήλικου κοριτσιού, στο εξοχικό του στην Μάνδρα Αττικής.

Όλα φαίνεται να εξελίχθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας με το πρόσχημα εργασιών στον κήπο και περίβολο του εξοχικού του στην Μάνδρα, μετέφερε εκεί έναν 23χρονο και την 9χρονη αδερφή του. Την ώρα που ο νεαρός εργαζόταν σύμφωνα με τις υποδείξεις του ηλικιωμένου, ο 79χρονος φέρεται να μετέφερε το ανήλικο κορίτσι στο υπνοδωμάτιό του, όπου ασέλγησε σε βάρος της. Οι ενέργειές τους έγιναν αντιληπτές από τον 23χρονο, ο οποίος άκουσε της φωνές της αδερφής του. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τον 79χρονο και την επόμενη μέρα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για αποπλάνηση παιδιού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, στις 13 Ιουλίου, ερεύνησαν μια άλλη σοβαρή καταγγελία σε βάρος ενός 45χρονου ιδιοκτήτη καφενείου, από μία 16χρονη κοπέλα, η οποία όμως δεν φαίνεται να είχε την ίδια «ισχύ», όπως έκριναν προσωρινά οι δικαστικές αρχές. Η ανήλικη υποστήριξε ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ο 45χρονος, που της είχε δώσει εργασία στην επιχείρησή του, αγόραζε ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες της έδινε, ενώ στη συνέχεια την βίαζε όταν ήταν υπό την επήρεια τους. Σημειώνεται ότι και οι δύο ήταν χρήστες ναρκωτικών. Οι βιασμοί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ανήλικου κοριτσιού, γίνονταν μέσα στην επιχείρηση και σε σπίτι του 45χρονου, όπου της παρείχε στέγη όταν εκείνη εγκατέλειψε το σπίτι της.

Η 16χρονη υποστήριξε επίσης, ότι ο δράστης εξαιτίας της «ζήλειας» του την ξυλοφόρτωνε διαρκώς και απειλούσε την ίδια και την οικογένειά της. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο, ενώ σε έρευνα στο καφενείο και τα σπίτια του βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης, μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα αεροβόλο τυφέκιο και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Ο 45χρονος την περασμένη εβδομάδα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για βιασμό, πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά, παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών. Χθες ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Ανακριτή, ο οποίος φέρεται να έκρινε ως «υπερβολικές» τις καταγγελίες της ανήλικης, κυρίως αναφορικά με την κατηγορία του βιασμού, καθώς άφησε ελεύθερο τον δράστη με περιοριστικούς όρους.

Το τελευταίο δίμηνο παρατηρείται αύξηση σεξουαλικών εγκλημάτων με θύματα ανήλικους, σύμφωνα με τις καταγραφές αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Πα-τέρας βίαζε την 16χρονη σήμερα κόρη του. «Τέρας» βίαζε μαζί με τον εραστή του, τον 11χρονο με νοητική στέρηση γιο του. Γιατρός στη Θεσσαλονίκη καταγγέλθηκε από την εν διαστάσει σύζυγο του και την πεθερά του ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του. Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών και… οίκου ανοχής εξέδιδε 14χρονη και διαφήμιζε στο facebook τα κάλλη της! Πρόκειται για μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις από τις πολλές που απασχόλησαν τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές από τις αρχές Ιουνίου μέχρι σήμερα. Κάποιες από τις καταγγελίες φαίνεται να είχαν «εκδικητικό» χαρακτήρα ή προσωπικό στοιχείο αντιπαλότητας, πήγαν στις δικαστικές αρχές, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις δεν προφυλάκισαν τους «δράστες».

Πηγή:Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ