Κόσμος

Κόλαση ζούσε η σύζυγος του μακελάρη της Νικαίας -Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της

Η σύζυγος του δράστη του μακελειού στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ στη Νίκαια, η οποία αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από προσωρινή κράτηση 48 ωρών, υπήρξε θύμα συνεχών βιαιοπραγιών και παρενόχλησης από το σύζυγό της, γνωστοποίησε ο δικηγόρος της.

Ο Ζαν Υβ Γκαρινό, που συναντήθηκε με τη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, είπε ότι εκείνη σκεφτόταν να πάει μαζί με την οικογένειά της για να παρακολουθήσουν το σόου των πυροτεχνημάτων της 14ης Ιουλίου, ωστόσο άλλαξε γνώμη.

«Παρέμεινε υπό κράτηση για ένα διάστημα δύο ημερών. Ήταν απομονωμένη, δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε πέραν από εκείνη. Αυτή η γυναίκα είχε συγκλονιστεί από τα όσα διέπραξε ο σύζυγός της, πατέρας των τριών τους παιδιών» είπε ο δικηγόρος της στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Ήταν θύμα επανειλημμένων ξυλοδαρμών από το σύζυγό της, σωματικής βίας και παρενόχλησης. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης διαζυγίου. Εκείνος είχε επίσης χτυπήσει τη μητέρα της πελάτισσάς μου. Κατέθεσαν μηνύσεις» διευκρίνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Γκαρινό, η γυναίκα δεν υπήρξε μάρτυρας μιας ενδεχόμενης ριζοσπαστικοποίησής του 31χρονου μακελάρη.

«Δεν ζούσε πλέον με εκείνον, τον συναντούσε μονάχα ότι εκείνος ερχόταν να δει τα παιδιά του σε ένα δημόσιο πάρκο».

Επτά άνθρωποι παραμένουν υπό κράτηση αυτή τη στιγμή, μετά την αποφυλάκιση της συζύγου του Μοχάμεντ Μπουχλέλ.

Την ίδια ώρα ο απολογισμός των 84 νεκρών, μεταξύ αυτών 10 παιδιά και έφηβοι, όπως και πολλών ξένων ενδέχεται να αυξηθεί. Η κατάσταση 18 τραυματιών, ανάμεσά τους ένα παιδί, είναι κρίσιμη, εκ των 85 ανθρώπων που παραμένουν υπό νοσηλεία στα νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...