Πολιτική

Καλύτερα βρωμιάρης, παρά ναζιστής Φράγκος ρατσιστής!

Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Ελλάδα. Στον συνωστισμό, που επικρατεί κατά την διάρκεια των καθιερωμένων φωτογραφήσεων των πρωταγωνιστών, ένας φωτογράφος, προφανώς κατά λάθος, ακουμπάει ελαφρά τον πρώην υπουργό των Μεταφορών της Γερμανίας, Peter Ramsauer, που είναι γνωστός για τα άκρως ανθελληνικά αισθήματα του. Ο νεοναζί πολιτικάντης εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον οχετό των ρατσιστικών του διαθέσεων.

«Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα» φωνάζει ο πρώην υπουργός, δείχνοντας ποια είναι η έκφραση του δυτικού "πολιτισμένου" κόσμου. Αυτή είναι η νοοτροπία της Δύσης, αυτή είναι η κουλτούρα των Φράγκων, που αυτοαποκαλούνται καταχρηστικά Ευρωπαίοι.

Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε μετά από την καταγγελία της Ενώσεως Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (Ε.Φ.Ε.), που εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Αρχή άνδρα δείκνυσι: Kαταδικάζει η Ένωση Φωτορεπόρτερ την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας.

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) καταδικάζει την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας, Peter Ramsauer που, στις 30 Ιουνίου, αποκάλεσε εντός του Μαξίμου "βρωμιάρη Έλληνα" τον φωτορεπόρτερ που τον έσπρωξε κατά λάθος ενόσω εργαζόταν.

Η Ε.Φ.Ε. αναγνωρίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που θέτει η εξουσία σε όσους την κατέχουν συγκυριακά είναι η σεμνή διαχείρισή της. Συνεπώς, θεωρεί αυτονόητο ότι η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα».

Δυστυχώς αυτή η χλιαρή και ανούσια ανακοίνωση είναι η μόνη εκδήλωση διαμαρτυρίας από την Ελληνική πλευρά. Εάν υπήρχε έστω ένας Έλληνας πολιτικός το ζήτημα θα είχε πάρει διαστάσεις, γιατί είναι πολύ σοβαρό. Δεν είναι δυνατόν ένα στέλεχος μιας Ευρωπαϊκής κυβέρνησης να εκφράζεται τόσο απαξιωτικά για έναν ολόκληρο λαό και το γεγονός να περνάει απαρατήρητο, ασχολίαστο και, κυρίως, ατιμώρητο!

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί. Για την ακρίβεια, μετά τον θάνατο του μοναδικού και μαρτυρικού Κυβερνήτου Ιωάννου Α. Καποδίστρια, είναι κυριολεκτικά μετρημένοι στα δάκτυλα της μιας χειρός οι Έλληνες πολιτικοί! Όλοι οι άλλοι είναι μισθοφόροι υπάλληλοι ξένων συμφερόντων και εχθροί της πατρίδος! Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύουν τα αποτελέσματα της πολιτικής τους δραστηριότητος.

Είμαι βέβαιος πως αν το θέμα πάρει διαστάσεις θα βρεθούν οι τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες, που θα κάνουν τις κατάλληλες "politically correct" δηλώσεις με μοναδικό σκοπό και την ψηφοθηρία και τον ανόητο εντυπωσιασμό των αφελών κομματικών υπηρετών. Η ουσία και η πραγματικότητα είναι μία και λυπηρή: Στην Ελλάδα ολοένα και περισσότερο λιγοστεύουν οι Έλληνες και επικρατούν οι νεο-Έλληνες, που δεν έχουν θρησκεία, δεν έχουν ιστορία, δεν έχουν γλώσσα, δεν έχουν μέλλον. Το μόνο, που έχουν είναι ένα ξενόφερτο χαλάκι και η εκ δύσεως νέα μανία τους για ... yoga στα πάρκα!

Μα είμαστε σοβαροί επιτέλους; Που χάθηκαν οι Έλληνες; Από που προέκυψε αυτός ο νόθος λαός με την αποκρουστική νοοτροπία;

Μανώλης Βολουδάκης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...