Κόσμος

Δύο νέα, συγκλονιστικά βίντεο από τη φρίκη του μακελειού στο Ατατούρκ (Βίντεο)

Δύο νέα, συγκλονιστικά βίντεο από το μακελειό που προκάλεσαν τρομοκράτες στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης δημοσιεύτηκαν, δείχνοντας το μέγεθος της φρίκης που επικράτησε.

Στο πρώτο βίντεο, που κατεγράφη από το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας και δημοσίευσε η Habeturk. φαίνεται ένας αστυνομικός με πολιτική περιβολή να πλησιάζει έναν άνδρα και να συνομιλεί μαζί του.

Δευτερόλεπτα μετά ο άνδρας βγάζει όπλο και τον πυροβολεί. Ο αστυνομικός σωριάζεται στο έδαφος, ενώ ο τρομοκράτης διαπιστώνοντας πως ζει ακόμη, τον πυροβολεί εκ νέου και φεύγει.

Σύμφωνα με την Haberturk ο αστυνομικός της ασφάλειας προφανώς υποψιάστηκε τον τρομοκράτη από το γεγονός ότι φορούσε μπουφάν, καλοκαιριάτικα.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2016/06/30/5035225461415758771/640x360_5035225461415758771.mp4

Eψαχνε θύματα, αλλά δεν έβρισκε!

Στο δεύτερο βίντεο, που δημοσιεύει η ιταλική «Giornale», δείχνει δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι σε μία αίθουσα του αεροδρομίου. Δείχνει όμως κι έναν ένοπλο, να διψάει για αίμα. Κυριολεκτικά. Όταν φτάνει στον συγκεκριμένο χώρο, αυτός έχει ήδη αδειάσει από τους έντρομους ανθρώπους κι αυτό φαίνεται πως τον κάνει... έξαλλο. Φαίνεται να τριγυρνάει δεξιά κι αριστερά, ψάχνοντας... κάποιον να σκοτώσει! Κι αφού φαίνεται πως δεν βλέπει κάποιον στο οπτικό του πεδίο, πετάει φανερά εκνευρισμένος το όπλο του στο πάτωμα.

https://www.youtube.com/watch?v=_Y14CA4j2Hk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...