Κόσμος

Δυο άνδρες απείλησαν με μαχαίρι Βρετανό αεροπόρο

Αναζητούνται από την αστυνομία δυο δράστες που απείλησαν με μαχαίρι Βρετανό αεροπόρο έξω από βάση της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, από όπου απογειώνονται πολεμικά αεροσκάφη «Tornado», τα οποία χρησιμοποιούνται για τον βομβαρδισμό του Ισλαμικού Κράτους.

Η αεροπορική βάση «Μάρχαμ» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας στην κομητεία Νόρφολκ της Αγγλίας, τέθηκε σε αποκλεισμό, με κανένα να μπορεί να βγει ή να μπει από την βάση αφού ένας υπηρεσιακός υπάλληλος προσσεγγίστηκε από τους δράστες, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια, γύρω στις 3:30 την Τρίτη, ώρα Αγγλίας.

Η αστυνομία δεν αναφέρει αν το περιστατικό πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια αλλά μια πηγή δήλωσε στην «Sun» πως υπάρχει μια «αρκετά μεγάλη πιθανότητα» πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, προσθέτοντας πως το περιστατικό θα «μπορούσε να καταλήξει σε κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Ο αρχικός αποκλεισμός έχει αρθεί αλλά ένας μεγάλος δρόμος της περιοχής παραμένει αποκλεισμένος καθώς η αστυνομία αναζητεί τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με ένα μαύρο Ford Galaxy.

O υπηρεσιακός υπάλληλος δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Στην συγκεκριμένη βάση υπάρχουν πολεμικά αεροσκάφη τύπου Tornado που πραγματοποιούν βομβιστικές επιδρομές κατά του ισλαμικού Κράτους στην Συρία από τον Δεκέμβρη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...