Κόσμος

Γερμανία: 18χρονη έμεινε έγκυος κατά τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία (vid)


Τη συγκλονιστική ιστορία μιας νεαρής Γερμανίδας η οποία έμεινε έγκυος όταν ένας έπεσε θύμα βιασμού κατά τις μαζικές επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, φιλοξενεί σήμερα στην ιστοσελίδα της η «Daily Mail».

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς η 18χρονη σήμερα κοπέλα είχε πάει μαζί με μια φίλη της στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας προκειμένου να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα πρώτα λεπτά της καινούριας χρονιάς θα την έβρισκαν να υποφέρει.

Όπως η ίδια η κοπέλα αποκάλυψε στην αστυνομία, αρκετοί άντρες την περικύκλωσαν και αφού για λίγα λεπτά την έριχνε ο ένας πάνω στον άλλο, στη συνέχεια ένας νεαρός την έριξε στο έδαφος και την βίασε, ενώ δίπλα της κακοποιούνταν σεξουαλικά άλλη μια γυναίκα.

Το μαρτύριο της τερματίστηκε όταν ένας αστυνομικός έφτασε στο σημείο και τράβηξε τον δράστη μακριά από την κοπέλα. Ωστόσο, η 18χρονη ήταν τόσο τρομαγμένη και ένιωθε τέτοια ντροπή που άρχισε να τρέχει προς το σπίτι της σε κατάσταση πανικού.Πληροφορίες από το protothema.gr

Η νεαρή δεν αποκάλυψε την ιστορία στους γονείς της ή στις αρχές επειδή ντρεπόταν, Ωστόσο, λίγο διάστημα μετά τις επιθέσεις, επισκέφτηκε ένα τοπικό νοσοκομείο για να εξεταστεί και εκεί ήταν που έμαθε ότι ήταν έγκυος.

Χωρίς να το σκεφτεί η νεαρή έκλεισε ένα ραντεβού προκειμένου να κάνει έκτρωση, όπως και τελικά έγινε στην περίπτωσή της, ενώ μίλησε στις αρχές, αποκαλύπτοντας πως ήταν σίγουρη ότι είχε μείνει έγκυος από τον άντρα που την κακοποίησε σεξουαλικά.

Βίντεο από το χάος που επικράτησε στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...