Κόσμος

Γαλλικά ΜΜΕ: Αναζητούν το συνεργό του μακελάρη της Νίκαιας

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, εκτός από τον οδηγό που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς αστυνομικών σκορπώντας τον θάνατο στη Νίκαια, υπάρχει και συνεργός, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Για συνεργούς μίλησε ο δήμαρχος της Νίκαιας

"Πρόκειται για μία επίθεση, που δεν την είχε σχεδιάσει μόνος του ο μακελάρης, αλλά είχε και συνεργούς", όπως δήλωσε στο γαλλικό δίκτυο "RTL", o Κριστιάν Εστροζί, δήμαρχος της Νίκαιας.
"Yπάρχει μία αλυσίδα συνεργών", τόνισε ο ίδιος επισημαίνοντας ότι, από την έρευνα που έχουν ξεκινήσει, οι αρχές μελετούν εξονυχιστικά το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις συνολικά 1.200 κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στη Νίκαια. "Από τις κάμερες, θα μάθουμε πληροφορίες για το σχέδιο του μακελάρη", υποστήριξε.

Επεσαν στη θάλασσα για να σωθούν
Ενδεικτικό του πανικού που επικράτησε είναι ότι τουλάχιστον 100 άνθρωποι που βρίσκονταν στην Promenade des Anglais της Νίκαιας τη στιγμή που το παγιδευμένο φορτηγό έπεσε πάνω στο πλήθος, βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...