Κόσμος

Βρετανός γρονθοκοπεί αστυνομικούς στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης επειδή καθυστέρησε η πτήση του (βίντεο)


Αυτή είναι η απίστευτη στιγμή όπου ένας Βρετανός επιβάτης επιτίθεται σε Γερμανούς αστυνομικούς στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης επειδή είχε καθυστερήσει η πτήση του.

Κοντά στην πύλη της Lufthansa το βίντεο που ανέβασε ο Πολωνός ράπερ Schwesta Ewa δείχνει έξαλλο τον 38χρονο Βρετανό να επιτίθεται με πρωτοφανή μανία στους αστυνομικούς.

Τους κλωτσάει και τους γρονθοκοπεί για περισσότερο από μισό λεπτό. Κάποια στιγμή και μετά από μεγάλη προσπάθεια οι αστυνομικοί καταφέρνουν και τον ακινητοποιούν. Στο βίντεο ο οργισμένος επιβάτης ακούγεται να λέει: «Είμαι Βρετανός πολίτης».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο Βρετανός επιτέθηκε γιατί ανησυχούσε για την υγεία της γυναίκας του η οποία είχε προβλήματα με το κυκλοφορικό της. Οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ ο θερμόαιμος επιβάτης θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.

«Περίπου 7000 επιβάτες περίμεναν στο αεροδρόμιο γιατί ακυρώθηκαν οι νυχτερινές πτήσεις. Δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλά δεν γινόταν και αλλιώς», είπε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Εκατοντάδες επιβάτες πάντως ήταν οργισμένοι από τις μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στις πτήσεις λόγω κακοκαιρίας.

Το βίντεο που ανέβηκε στο Facebook μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral και απέσπασε πάνω από 24.000 likes.
http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1004294.html

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...