Πολιτική

Αυτό είναι το ακίνητο στο κέντρο του Ερεβάν στην Αρμενία που πούλησε το ΤΑΪΠΕΔ [εικόνα]

Ολοκληρώθηκε από το ΤΑΪΠΕΔ η πώληση ενός ακινήτου στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αρμενίας.

Τη βελτιωμένη προσφορά που υποβλήθηκε για το Περιουσιακό Στοιχείο στην Αρμενία (ακίνητο στην οδό Moskovyan 22) έκανε αποδεκτή το Δ.Σ. του ΤΑΪΠΕΔ. Όπως σημειώνει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου σε ανακοίνωσή του, προτιμητέος επενδυτής ανακηρύχθηκε η συμμετέχουσα κ. Lilit Hakobyan με οικονομικό αντάλλαγμα ύψους 3.950.000 δολάρια, έναντι ανεξάρτητης αποτίμησης ίσης με 3.940.000 δολάρια.

Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο του Ερεβάν επί της οδού Moskovyan 22, πολύ κοντά στην πλατεία Ελευθερίας και στην Όπερα. Περιλαμβάνει ένα κύριο τριώροφο κτίριο αποτελούμενο από υπόγειο, τρεις ορόφους και σοφίτα, συνολικής δομημένης επιφάνειας επιφάνειας 1.156,7 τ.μ..

Επιπλέον έχει τέσσερα βοηθητικά κτίσματα συνολικής επιφάνειας 361,7 τ.μ. και μία πύλη 25 τ.μ. Το εμβαδό του οικοπέδου ανέρχεται σε περίπου 2.000 τ.μ.

Το ΤΑΙΠΕΔ διεξήγαγε τη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του περιουσιακού στοιχείου με βάση επιστολή διαδικασίας της 22ας Απριλίου 2016.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ