Κοινωνία

Απειλείται η ζωή της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα για τις αποκαλύψεις της για αστυνομικούς εμπλεκομένους στην απαγωγή της

146770256998978

Εχθές η Θάλεια Χούντα πέρασε το κατώφλι της Γ.Α.Δ.Α., για να καταθέσει το απειλητικό μήνυμα που της εστάλη ξημερώματα Κυριακής.

Η χρονική σύμπτωση δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού η ζωή της τίθεται ξανά σε κίνδυνο, την ίδια στιγμή που υπάρχουν σε εξέλιξη Πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Επίσης, έχει καταθέσει στο Εσωτερικών Υποθέσεων στοιχεία τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγούν σε αστυνομικούς.

20160704_132652-1

Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός, ότι οι δράστες δημοσιοποιούν πλέον και το πρόσωπό τους, έστω και  καμουφλαρισμένο, όπως επισημαίνουν ανώτατοι αξιωματικοί του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αυτό θεωρείται ευθεία επίθεση και αμφισβήτηση τόσο του Υπουργού Προ.Πο Νίκου Τόσκα όσο και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., δημιουργώντας πλέον εύλογα ερωτηματικά για την επάρκειά τους στο χειρισμό της συγκεκριμένης τόσο δύσκολης υπόθεσης.

Όσον αφορά την Θάλεια, όσοι την γνωρίζουν, γνωρίζουν συγχρόνως και τον τρόπο αντίδρασής της, ο οποίος θα είναι στοχευμένα σκληρός, γιατί με κάθε κτύπημα που δέχεται γίνεται πιο σκληρή και πιο αποφασιστική να το τραβήξει μέχρι τέλους.

Είναι άλλωστε και η αγαπημένη της ρήση ότι “αν μου συμβεί κάτι, θα τους πάρω μαζί μου και τους εμπλεκόμενους και εκείνους που τους συγκάλυψαν και εκείνα τα …. ανθρωπάκια που θεωρώντας τον εαυτό τους πολιτικά όντα φοβήθηκαν και κούρνιασαν στη γωνιά τους.”

Η τακτική της Θάλειας πλέον θα είναι να δημοσιοποιεί τα πάντα για τους πάντες, σαν ισχυρό όπλο στον πόλεμο που δίνει για την ζωή της και την απονομή δικαιοσύνης .

Το οξύμωρο είναι, ότι τους τελευταίους μήνες τόσο με δωρεές της όσο και με δημοσιογραφικά οδοιπορικά που χρηματοδοτεί μόνη της προσπαθεί να αναδείξει το έργο της ΕΛ.ΑΣ., συγκεκριμένα το έργο των μάχιμων αστυνομικών, στους οποίους έχει ιδιαίτερη αδυναμία και την ίδια στιγμή παλεύει να στείλει στη δικαιοσύνη τους διεφθαρμένους αστυνομικούς που είναι εμπλεκόμενοι στην απαγωγή της.

Η δύναμη της είναι το εθνόσημο, με το οποίο γαλουχήθηκε σαν κόρη Στρατηγού, μια αξία που κάποιοι ένστολοι την έχουν υποβιβάσει μπροστά ..στο βόλεμα της καρέκλας … η οποία όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει…

Η συνέχεια θα είναι αποκαλυπτική.

gorganews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ