Αρχείο

H ζούγκλα του ΣΥΡΙΖΑ και τα "δρομολόγια του τρόμου": Η κυβέρνηση εκτρέπει λεωφορεία και τρόλεϊ για να μην... καούν - Δείτε βίντεο


Μια ακόμη τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η διάλυση των δομών ασφαλείας του κράτους και η πλήρης αναρχία που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας. Πέρα από τα ατελείωτα στρατόπεδα λαθρομεταναστών και προσφύγων, πλέον οι πολίτες δεν τολμούν να πάρουν ένα τρόλεϊ ή λεωφορείο και να περάσουν μπροστά από την Πατησίων.

Η Ελληνική Αστυνομία παραμένει "θεατής" κατόπιν εντολών της κυβέρνησης.

Η εκτέλεση με επτά σφαίρες στο κεφάλι, ενός αλλοδαπού «ντελιβερά ναρκωτικών» ήρθε να προστεθεί στην άγρια δολοφονία με καλάσνικοφ ενός Αλβανού ντίλερ, στην απαγωγή δύο θαμώνων της πλατείας των Εξαρχείων, στην καταδρομική επίθεση με πυροβόλο όπλο στο αντιεξουσιαστικό στέκι «ΒΟΞ» και στα δρομολόγια του “τρόμου”.

Έτσι χαρακτηρίζουν οι οδηγοί λεωφορείων και τρόλεϊ, όσα περνούν μπροστά από το Πολυτεχνείο στην Πατησίων, αντιμετωπίζοντας πολλές φορές το ίδιο πρόβλημα. Γνωστοί άγνωστοι πυρπολούν οχήματα θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές πολιτών.

“Είναι επικίνδυνο, μπορεί να πάρει φωτιά κάποιος, να μην βγει, να κοιμάται, να μην τον δει, ο,τιδήποτε. Θέλει πολύ προσοχή. Θα γίνει κακό μια μέρα.” λέει οδηγός λεωφορείου στην κάμερα του MEGA.

Μετά και την τελευταία επίθεση των “γνωστών-αγνώστων” σε λεωφορείο και τρόλεϊ, η αστυνομία αποφάσισε να υποδείξει στον ΟΑΣΑ να εκτρέπει τα δρομολόγιά του από διαφορετικές οδούς ώστε να μην περνούν έξω από το Πολυτεχνείου.

Το έχετε ξανακούσει αυτό; Απίστευτο μέτρο από την κυβέρνηση... 

Έτσι τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λίγο πριν φτάσουν στο Πολυτεχνείο, σταματούν.

Οι οδηγοί ενημερώνουν τους επιβάτες για τα μέτρα που έχει πάρει η αστυνομία και έπειτα συνεχίζουν ακολουθώντας την παράκαμψη.

“Υπάρχει ένα πρόβλημα με τους γνωστούς-αγνώστους που κάνουν αυτούς τους βανδαλισμούς στα οχήματα, όποτε θέλουν και ότι ώρα θέλουν.” λέει άλλος οδηγός.

Ακόμα και όταν ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Πανούσης βγήκε ανοιχτά και μίλησε για «μισθωμένους μπαχαλάκηδες», «μαφίες που ελέγχουν τα Εξάρχεια» και «γνώση της Αστυνομίας για το τι παίζεται» δεν κουνήθηκε φύλλο και η έκθεση της Κρατικής Ασφάλειας που είχε την ακτινογραφία της πλατείας μπήκε και πάλι στο συρτάρι...

με πληροφορίες από newsit.gr, protothema.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ