Κοινωνία

Νέες μαρτυρίες σοκ από Λιβαδειά για τα βαφτίσια-δηλητήριο- Πήραν το έμβρυο από έγκυο!

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση για το «τραπέζι θανάτου» το περασμένο Σάββατο σε γνωστό κατάστημα εστίασης στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας μετά από βαπτίσια.

Ο απολογισμός τραγικός: Ένας 55χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από σαλμονέλα και άλλα 38 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας γνωστός οδοντίατρος από τη Λαμία, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας όπου και νοσηλεύεται.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση του συζύγου μου. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, πήγαμε μια χαρά και είμαστε στην μονάδα, με το 99,9% να πεθαίνει ο σύζυγος μου. Ήταν μια καταστροφική βάπτιση. Δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό έγινε με δόλο από τους επαγγελματίες της περιοχής. Το μυαλό μου τρέχει, αυτές είναι εικασίες δικές μου» λέει στο protothema.gr η σύζυγος του άτυχου οδοντιάτρου.

Η ίδια δηλώνει τυχερή που δεν κατέληξε σε κρεβάτι νοσοκομείου γιατί όπως λέει έτυχε και δεν δοκίμασε ούτε τις σαλάτες ούτε και τη φέτα που σερβιρίστηκε ξεχωριστά.

«Εγώ δεν μπήκα στο νοσοκομείο γιατί μου έδωσε ο Θεός. Εγώ δεν έφαγα σαλάτα και φέτα. Ήμουν τυχερή. Ήταν πάρα πολλά παιδιά στην παρέα που έφαγαν πολλά πράγματα, μακαρόνια σουφλέ και κρέατα και νοσηλεύονται αυτή την στιγμή. Έχω την αίσθηση πως το κακό ήταν παντού. Τώρα γιατί εγώ δεν νόσησα ίσως επειδή παίρνω αντιβίωση λόγω και ενός άλλου θέματος μου ίσως να ήμουν καλυμμένη. Ακόμα και οι γονείς του μικρού που βάφτισαν νόσησαν και ο πατέρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο» προσθέτει μιλώντας στο protothema.gr.

Ανάμεσα στα θύματα της τροφικής δηλητηρίασης βρίσκεται και μια έγκυος, η οποία, σύμφωνα με τη σύζυγο του οδοντιάτρου, υποβλήθηκε εσπευσμένα σε καισαρική τομή καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν αλλοιώσεις στην καρδιά του παιδιού της.

«Ο διευθυντής της εταιρίας που εργάζεται ο πατέρας που διοργάνωσε το γλέντι, είχε την νύφη του κοντά έγκυο. Της πήραν το παιδί με καισαρική άρον-άρον γιατί άρχισαν αλλοιώσεις στην καρδούλα του παιδιού. Εργάζεται ως αντιπρόσωπος εταιρίας προϊόντων φαρμακείων και η σύζυγος του είναι εκπαιδευτικός. Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι και οι άνθρωποι καταστράφηκαν» περιγράφει η σύζυγος του οδοντιάτρου.

Στις υπηρεσίες της Βοιωτίας έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι' αυτό. Πάντως, κάποιοι από τους καλεσμένους «δείχνουν» το τυρί που κατανάλωσαν, αφού όλοι όσοι αρρώστησαν είχαν φάει τη συγκεκριμένη φέτα, ενώ όσοι δεν την δοκίμασαν, δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...