Αρχείο

Σοκάρει η Μόσχα και ετοιμάζει αντίποινα: "To NATO έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο "Προληπτικό Παγκόσμιο Χτύπημα" κατά της Ρωσίας" (βίντεο)


To NATO έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο "Προληπτικό Παγκόσμιο Χτύπημα" κατά της Ρωσίας. Το σχέδιο περιλαμβάνει πλήγματα σε νευραλγικές εγκαταστάσεις της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής και για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί δέκα παλιές σοβιετικές βάσεις στην Βαλτική.

Αυτό αποκάλυψε ο αναπληρωτής διευθυντής της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας της Ρωσίας, Franz Klintsevich.

"Το κλειδί για τα σχέδια του ΝΑΤΟ είναι οι παλιές σοβιετικές βάσεις στην Βαλτική οι οποίες είναι αναβαθμισμένες και ενισχυμένες".

"Σε κάθε μία από αυτές μπορούν να επιχειρήσουν 100-500 άτομα. Αυτές οι βάσεις λειτουργούν ως προγεφύρωμα με αυτό που οι ΗΠΑ αποκαλούν "Προληπτικό Παγκόσμιο Χτύπημα".

"Η υποδομή των ενόπλων δυνάμεων του ΝΑΤΟ εξυπηρετεί διπλό σκοπό καθώς η αντιπυραυλική άμυνα είναι μόνο αντιπερισπασμός. Στα αντιπυραυλικά στοιχεία στις βάσεις στην Ευρώπη μπορεί να χρησιμοποιηθούν στους εκτοξευτές πύραυλοι Tomahawk.

"Το ΝΑΤΟ έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο άμεσου αιφνιδιαστικού πρώτου πλήγματος το οποίο περιλαμβάνει 4.000 χτυπήματα σε στόχους-κλειδιά στην στρατιωτική υποδομή της Ρωσίας όπως εργοστάσια, μέσα πυρηνικής επίθεσης, επικοινωνίες κτλ".

Παρόλ αυτά ο Klintsevich εξέφρασε ότι προς το παρών η πιθανότητα στρατιωτικού πλήγματος εναντίον της Ρωσίας είναι πολύ μικρή.

Για το λόγο αυτό όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα στο άρθρο μας EKTAKTO ! Με εντολή του Β.Πούτιν σήμερα το πρωί στον «αέρα» ολόκληρος ο ρωσικός στρατός  ο Β.Πούτιν έδωσε εντολή για αιφνιδιαστικές ασκήσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και ηλεκτρονικό πόλεμο στην Ανατολική Στρατιωτική Περιοχή.

Σκοπός είναι η ανάπτυξη ειδικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα λειτουργήσει σαν ένας αδιαπέραστος "θόλος" για πυραύλους τύπου cruise.

Τέλος 100 τεθωρακισμένα οχήματα BTR-82A και άρματα μάχης T-72B1 παραδόθηκαν στην 201η στρατιωτική ρωσική βάση στο Τατζικιστάν. Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον εκπρόσωπο της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιοχής, Jaroslav Roshupkin.

Επικίνδυνες εξελίξεις. Ίσως γι αυτό χτες έγινε η διαρροή που αποκαλύψαμε στο άρθρο μας Σε τρία κύματα θα γίνει η ρωσική επίθεση με υπερηχητικά όπλα εναντίον του ΝΑΤΟϊκού Στόλου – Διέρρευσαν τα σχέδια οι Ρώσοι (εικόνες, βίντεο) .

Σίγουρα και οι δύο χώρες προετοιμάζονται για σύγκρουση....

Δείτε βίντεο από τις ασκήσεις.

GRI_9813-1-550https://www.youtube.com/embed/bTM-h7HWExU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ