Πολιτική

Ο θλιβερός Τζήμερος ξαναχτυπά! Ποιος επιτέλους θα τον μαζέψει;

Του Ηρακλή Κακαβάνη
Ο θλιβερός (μα όχι γραφικός) κ. Τζήμερος δεν χάνει ευκαιρία να κάνει αισθητή την προυσία του ως αυθεντικού εκπροσώπου της πιο χυδαίας έκφρασης της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής. Αυτός που μεταξύ άλλων είχε πει για τα παιδιά που πέθαναν από τα μαγκάλι στη Λάρισα ότι ο θάνατός τους δεν οφειλόταν στα ελλιπή οικονομικά τους μέσα, αλλά στην ελλιπή τους παιδεία, μιας και δεν γνώριζαν τις βλαβερές συνέπειες του μονοξειδίου του άνθρακα...

Ο καλύτερος διαφημιστής των φασιστικών ιδεών, για μία ακόμη φορά, αποκάλεσε τον Παύλο Φύσσα φασίστα και τον εξίσωσε με το χρυσαυγίτη Ροουπακιά.
Εγραψε σε ανάρτησή του:

«Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πώς έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης».

Και επειδή νόμιζε ότι δεν το καταλάβαμε προχώρησε και σε δεύτερη εκτενέστερη όπου καταλήγει:

«Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας, ίδιος κι απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτοί κρατούσαν το μαχαίρι».

Ο αποτυχημένος πολιτευτής της Δράσης έχει από καιρό αναλάβει το ξέπλυμα του ελληνικού φασισμού, φορώντας πότε τη μάσκα του αντικρατιστή και πότε αυτή του ευρωπαϊστή.

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το φασίστας, το «Τζήμερος» ή όπως τιτλοφόρησε συνάδελφος (Νίκος Μπογιόπουλος) κείμενό του «Πόσο Τζήμερος είσαι;».trzimerostzimeros

 

thepressroom.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης