Κόσμος

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκαλύπτει γιατί δεν κοιμάται αρκετά – Τον πρόδωσαν τα ανοιχτά μικρόφωνα!

Μια σπάνια ματιά στην ιδιωτική ζωή του Ρώσου προέδρου έδωσαν τα μικρόφωνα που έμειναν ανοιχτά σε συνάντησή του με τον δικτάτορα της Λευκορωσίας Aleksandr Lukashenko.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε πως δεν κοιμάται αρκετά. Μόνο 4 με 5 ώρες, σημειώνοντας πως αισθάνεται ότι χρειάζεται περισσότερο. Ο Πούτιν δεν αντιλήφθηκε πως το μικρόφωνό του ήταν ανοιχτό πριν από προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου και παραδέχτηκε πως δεν πέφτει στο κρεβάτι πριν από τις 3 τα ξημερώματα.

Κάτι στο πρόσωπο του Ρώσου προέδρου δεν άρεσε στον Λουκασένκο. Τον έβλεπε χλωμό και «κομμένο». Τότε αποφάσισε να τον ρωτήσει τι ακριβώς έχει και δείχνει τόσο εξαντλημένος.

Ο Πούτιν χαμογέλασε πονηρά και άρχισε να εξιστορεί πως δεν κοιμάται όσο θα έπρεπε επειδή κάνει συνέχεια σεξ, μέχρι νωρίς το πρωί. Μάλιστα είπε στον Λευκορώσο πρόεδρο πως το πρόβλημα του είναι ότι ενώ είναι κουρασμένος, θέλει και άλλο.

Ο διάλογος των δυο ηγετών περί σεξ και ερωτικών επιδόσεων συνεχίστηκε, όμως κανείς από τους δυο δεν είχε αντιληφθεί ότι ναι μεν οι κάμερες είχαν χαμηλώσει, αλλά κάποια μικρόφωνα ήταν ανοιχτά και κατέγραφαν τα πάντα.

Μέρος του απολαυστικού διαλόγου όπως τον αποκαλύπτει η Mirror, έχει ως εξής:

Λουκασένκο: «Όλα καλά;»

Πούτιν:“ Όλα καλά. Αλλά κοιμάμαι πολύ λίγο. Προχθές κοιμήθηκα μόνο  τέσσερις ώρες και χθες μόνο πέντε.

Λουκασένκο:“Σοβαρά; Πράγματι, κοιμάσαι πολύ λίγο”.

Πούτιν: Έπεσα στο κρεβάτι στις 3 το πρωί και έπρεπε να σηκωθώ στις 8.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2BdSPA-V7mE]

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ