Αρχείο

Οι φωτογραφίες της ντροπής: Ο Α/ΓΕΑ στον τουρκικό εξομοιωτή του F-35 την ημέρα της μαύρης επετείου του θανάτου του Ν.Σιαλμά (εικόνες, Βίντεο)


Φωτογραφίες ντροπής και εθνικής υποδούλωσης. Ο Α/ΓΕΑ κατόπιν εντολών της ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας και του Υπουργείου Εξωτερικών πήγε στην Τουρκία για συνάντηση με τον ομόλογό του, Πτέραρχο Abidin Ünal και τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγό Hulusi Akar.

Τραγική σύμπτωση. Οι φωτογραφίες τον δείχνουν να συνομιλεί με τους Τούρκους πιλότους που παραβιάζουν καθημερινά τον εναέριο χώρο μας και ευθύνονται για τον θάνατο του Ν.Σιαλμά και του Κ.Ηλιάκη. Και όχι μόνο αυτό αλλά μπήκε και στον εξομοιωτή των F-35 που προορίζονται για....πρώτο αιφνιδιαστικό πλήγμα κατά της Ελλάδας.

Για να δείτε με ποιους συνομιλούσε ο Α/ΓΕΑ παραθέτουμε το πρόσφατο διάλογο που είχε αποκαλύψει το pentapostagma.gr.

Ελληνικά F-16 της 346 μοίρας "Ιάσων" εμπλέκονται με δυο τουρκικά F-16 και δύο κατασκοπευτικα RF-4 νότια του Καστελόριζου

Εκείνη την ημέρα από καθαρή τύχη δεν υπήρξε σύγκρουση αεροσκαφών, όπως δυστυχώς συνέβη λίγο αργότερα με τον ηρωικό σμηναγό Κ.Ηλιάκη.

Ακολουθεί ο διάλογος.

-Είμαστε πίσω από μια τετράδα δύο F-16 και δύο RF-4. Τα F-16 είναι "κλειστά". Τα RF-4 τα συνοδεύουνε. Πρόσεξε τα RF-4 από κάτω. Τα βλέπω. Πρόσεχε γιατί είναι από πάνω μου μην κάνουν καμιά μαλακία.

-Σωστόν τα βλέπω.

-Βαγγέλη πρόσεχε τους

-Οκ προσέχω και τους δύο

-Τα F-16 κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς

-Απομακρύνομαι από τα RF-4

-Βαγγέλη το γράψεις στην κάμερα;

-Σωστόν είναι γραμμένα όλα

-Είναι πολύ μαλάκες

-Πέρασαν από μπροστά σου;

-Δεν τον είδες τι έκανε ρε;

-Barrel roll γύρω σου;

-Έτσι μου ρχεται να του ρίξω του π@@@@η

-Έτσι μου ρχεται να του ρίξω του π@@@@η πραγματικά σου μιλάω

-Ηρέμησε

-Ήθελε να με σκοτώσει ρε το καταλαβαίνεις;
Σαν σήμερα στις 18 Ιουνίου 1992 και ώρα 9:17 το πρωί ο 27χρονος υποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς σκοτώθηκε σε αποστολής αναχαίτισης. Σε άνιση εικονική αερομαχία με τα σύγχρονα τουρκικά F-16 εκείνος προσπάθησε να παλέψει με το Mirage F-1 CG. Αλλά δεν τα κατάφερε. Κατέπεσε στον Άη Στράτη.

Κατάφερε όμως να βάλει το όνομα του στις χρυσές σελίδες των Ελλήνων ηρώων που έφυγαν μαχόμενοι εν καιρώ ειρήνης και να αποτελέσει παράδειγμα για τους Έλληνες χειριστές που καθημερινά δίνουν τη μάχη για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο αναχαιτίζοντας τα τουρκικά μαχητικά.

Tο σύμβολο της σμηναρχίας του, το οποίο και έγινε γιγαντιαίο μνημείο για να το βλέπουν από ψηλά τα αδέλφια του που καθημερινά μάχονται πάνω από το Αιγαίο για να διασφαλίζουν την εθνική μας κυριαρχία αλλά και ο εχθρός ο οποίος συνεχώς αμφισβητεί το φρόνημα τις αξίες και τα σύνορά μας είναι στην Αή Στράτη και θυμίζει την ηρωική του πράξη.

Δείτε το βίντεο από το Star

Δείτε τις φωτογραφίες

turkia 10turkia 7turkia 4turkia 3turkia 2turkia 1turkia 9vaitsisvaitsis 2vaitsis 3vaitis 4vaitis 5vaitsis 7https://www.youtube.com/embed/ZbEUD6ly8yA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...