Κοινωνία

Λαμία: Αδίστακτοι ληστές με λοστούς χτυπούν επιχειρηματίες στο κεφάλι (Εικόνες από κάμερα ασφαλείας)

Όλα έγιναν στις 02.00 τα ξημερώματα στη βόρεια πλευρά της πόλης, όπου τα δυο αδέλφια, ηλικίας 32 και 33 ετών, διατηρούν επιχείρηση μαζί και με άλλα συγγενικά τους πρόσωπα.

Οι ιδιοκτήτες ενημερώθηκαν από την εταιρεία security, ότι κάτι συμβαίνει και πιθανότατα υπάρχει παραβίαση στο χώρο. Τα δυο αδέλφια που μένουν πολύ κοντά, έτρεξαν αμέσως.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει στη διάθεσή της η ασφάλεια, οι πέντε κουκουλοφόροι ληστές παραβίασαν την κεντρική είσοδο και έβαλαν μέσα το αυτοκίνητο για να φορτώσουν το χρηματοκιβωτιο.

Στη συνέχεια οι τρεις μπήκαν μέσα και άρχισαν να ψάχνουν στα γραφεία.

Στα πλάνα φαίνονται να κρατούν σίδερα και ξύλα, να διασκορπίζονται στο γραφείο όπου υπάρχει η κάμερα ασφαλείας και να ψάχνουν μέσα σε ντουλάπια και συρτάρια.
Το θρίλερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη...

Λίγο αργότερα φτάνουν τα δύο αδέρφια. Ο πρώτος βλέπει τα όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να κλείσει την εξωτερική πόρτα για να τους εγκλωβίσει μέσα. Ένας από τους ληστές τρέχει για να ειδοποιήσει εκείνους που βρίσκονταν μέσα και λίγα δευτερόλεπτα μετά έχουμε την πρώτη μάχη των δραστών με το θύμα τους. Τότε είναι που τρέχει να βοηθήσει ο δεύτερος αδερφός, αλλά η μάχη είναι άνιση...

Οι δράστες είναι αποφασισμένοι να σκοτώσουν αν χρειαστεί. Αντί να τραπούν σε φυγή, χτυπούν τα δύο άοπλα αδέρφια στο κεφάλι με σίδερα και ξύλα. Οι επιχειρηματίες αντιστέκονται αλλά τελικά πέφτουν στο έδαφος από τα αλλεπάλληλα σκληρά χτυπήματα που δέχονται...

Τα δυο αδέλφια κατάφεραν και έσωσαν τελικά το χρηματοκιβωτιο της επιχείρησης, αφού τελικά οι ληστές προτίμησαν να φύγουν για να μην ρισκάρουν ενδεχόμενη σύλληψη. Οι ιδιοκτήτες κατέληξαν στο νοσοκομείο Λαμίας. Ο ένας με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και ο άλλος με κατάγματα στο χέρι, από τα χτυπήματα με το λοστό και τα ξύλα. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Το αυτοκίνητο των ληστών ήταν ένα ασημί Opel Astra που σύμφωνα με πληροφορίες έφερε κλεμμένες πινακίδες από την περιοχή της Μαγνησίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...