Κοινωνία

Κανόλα: Το πανέμορφο κίτρινο λουλούδι της Κίνας! (photos)

Μια εντυπωσιακή ποικιλία ελαιοκράμβης (Brassica napus L.) φύεται στα λιβάδια της πόλης Luoping, στην επαρχία Γιουνάν της νοτιοδυτικής Κίνας, παράγοντας βρώσιμα έλαια, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και Ω3, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία υγιεινών τροφών.

canola18

Πέρα από αυτό, όμως, το φυτό κανόλα παράγει όμορφα κίτρινα λουλούδια τα οποία βρίσκονται σε πλήρη άνθιση την άνοιξη, δημιουργώντας στις καλλιεργούμενες εκτάσεις το εντυπωσιακό θέαμα που βλέπετε.

canola17

Κατακίτρινα λιβάδια έρχονται σε πλήρη χρωματική αντίθεση με το πράσινο χρώμα της φύσης ολόγυρα, αποτυπώνοντας στο φακό εκπληκτικές τοπιογραφίες, κερδίζοντας πολλές φορές στα… σημεία εκτάσεις με λεβάντα ή πολύχρωμες τουλίπες που κατά καιρούς έχουμε δει.

canola16

Οι εκτάσεις των Κινέζων χωρικών σχηματίζουν αναβαθμίδες και ανθίζουν μία φορά το χρόνο, προσφέροντας μια “ολόχρυση” εσοδεία αλλά και μια εικόνα που θα ζήλευε και ο πλέον έμπειρος ζωγράφος!

canola15

canola14

canola13

canola12

canola11

canola5

canola4

canola1

canola19

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...