Αρχείο

"Κάνει φτερά" η ανάπτυξη: Κατασχέσεις στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος - Καταρρέει η συμφωνία με τον Σκλαβενίτη

Ταφόπλακα στην οποιαδήποτε ελπίδα ανάκαμψης και ανάπτυξης στη χώρα βάζει η θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στην αγορά. Λίγο πριν την πτώχευση βρίσκεται μια από τις κορυφαίες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, Μαρινόπουλος ΑΕ ενώ η συγχώνευση με τον Σκλαβενίτη φαίνεται ότι  καταρρέει.

Παρά τις προσπάθειες για την εξυγίανση της Μαρινόπουλος ΑΕ, η κατάσταση μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην χώρα, βαίνει συνεχώς επιδεινούμενη σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.
Η εταιρεία αδυνατεί να πληρώσει τους προμηθευτές της, παρά τις τεράστιες διευκολύνσεις που της έχουν παράσχει, οι τράπεζες είναι πολύ διστακτικές στην χρηματοδότηση των καινούριων σχεδίων της εταιρείας.

Την ίδια ώρα, η συμφωνία με την εταιρεία Σκλαβενίτης για δημιουργία 33 κοινών καταστημάτων, για την ώρα φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορεί να υλοποιηθεί εξαιτίας της Μαρινόπουλος.

Ήδη η εταιρεία, έχει διαμηνύσει στο προσωπικό ότι μπορεί να υπάρξουν περικοπές στις αμοιβές για τους επόμενους μήνες.

Τα ράφια των καταστημάτων δεν εφοδιάζονται από πολλές μεγάλες εταιρείες, ενώ άλλες προβαίνουν σε κατασχέσεις κατεβάζοντας προϊόντα τους από τα ράφια μετά από δικαστική απόφαση προκειμένου να πάρουν τα χρήματα τους.

Η χαριστική βολή φαίνεται ότι δόθηκε με τις νέες αυξήσεις στο ΦΠΑ...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ